המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לקערת מיקסר 500 מ"ל שמנת המתוקה, 1/2 כוס חלב, פודינג, 100 גרם גבינת שמנת, גרידת לימון לקרם ומקציפים עד שנוצרת קצפת אחידה ויציבה.
מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומכניסים למקרר. פורסים ניילון נצמד על משטח עבודה, טובלים את הבישקוטים בחלב ומסדרים אותם על הניילון הנצמד. מזלפים את הקרם מעל ומגלגלים בעדינות לצורה של רולדה. מכניסים את הרולדה לכמה שעות של התייצבות במקרר (עדיף ללילה).
להכנת המרנג: מקציפים את החלבונים על מהירות גבוה עם קורט מלח, מוסיפים את 1/3 כוס הסוכר בהדרגה עד שהוא נטמע לחלוטין והמרנג יציב ומבריק. מזלפים את המרנג מעל הרולדה, שורפים אותו בעדינות עם ברנר ומקשטים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0