דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת טירמיסו לימון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת טירמיסו לימון

רולדת טירמיסו לימון

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: טל לין
רולדה מבסיס ביסקוטים עם שכבת גבינה-לימון וטופ מרנג

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
בישקוטים
1  כוס
חלב (לטבילה)
1  חבילה
פודינג בטעם פאי גבינה לימון 12*75גרם
0.5  כוס
חלב
500  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה
100  גרם
גבינת שמנת 30%
0.33  כפית
גרידת לימון
2 
חלבון ביצה
1  קורט
מלח
0.33  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מכניסים לקערת מיקסר 500 מ"ל שמנת המתוקה, 1/2 כוס חלב, פודינג, 100 גרם גבינת שמנת, גרידת לימון לקרם ומקציפים עד שנוצרת קצפת אחידה ויציבה.
  • שלב 2

    10 דקות
    מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומכניסים למקרר. פורסים ניילון נצמד על משטח עבודה, טובלים את הבישקוטים בחלב ומסדרים אותם על הניילון הנצמד. מזלפים את הקרם מעל ומגלגלים בעדינות לצורה של רולדה. מכניסים את הרולדה לכמה שעות של התייצבות במקרר (עדיף ללילה).
  • שלב 3

    5 דקות
    להכנת המרנג: מקציפים את החלבונים על מהירות גבוה עם קורט מלח, מוסיפים את 1/3 כוס הסוכר בהדרגה עד שהוא נטמע לחלוטין והמרנג יציב ומבריק. מזלפים את המרנג מעל הרולדה, שורפים אותו בעדינות עם ברנר ומקשטים.
רולדת טירמיסו לימון

שלב 1 מתוך 3

שלב  1 שלב  1

מכניסים לקערת מיקסר 500 מ"ל שמנת המתוקה, 1/2 כוס חלב, פודינג, 100 גרם גבינת שמנת, גרידת לימון לקרם ומקציפים עד שנוצרת קצפת אחידה ויציבה.

רולדת טירמיסו לימון

שלב 2 מתוך 3

שלב  2 שלב  2

מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומכניסים למקרר. פורסים ניילון נצמד על משטח עבודה, טובלים את הבישקוטים בחלב ומסדרים אותם על הניילון הנצמד. מזלפים את הקרם מעל ומגלגלים בעדינות לצורה של רולדה. מכניסים את הרולדה לכמה שעות של התייצבות במקרר (עדיף ללילה).

רולדת טירמיסו לימון

שלב 3 מתוך 3

שלב  3 שלב  3

להכנת המרנג: מקציפים את החלבונים על מהירות גבוה עם קורט מלח, מוסיפים את 1/3 כוס הסוכר בהדרגה עד שהוא נטמע לחלוטין והמרנג יציב ומבריק. מזלפים את המרנג מעל הרולדה, שורפים אותו בעדינות עם ברנר ומקשטים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חלבי
  • פיוזן
  • חגיגה
  • חברים
  • עוגות
  • גבינות
  • מטבח עולמי
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים