דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוסטביף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוסטביף

רוסטביף

(0)
75 דקות
קל
מתכונאי/ת: ari ran
נתח בשר צלוי עם שום ברוטב חרדל. כשבשר נח לילה שלם במשרה - רק דברים טובים יכולים לקרות!

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  קילוגרם
סינטה
2  קורט
מלח
1  ראש
שום
0.5  כוס
שמן זית
2  כפות
חרדל דיז'ון
0.25  כוס
יין אדום
3  ענפי
תימין
3  עלים
עלה דפנה
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
1  טיפה
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את חומרי המשרה ומעסים בו את הבשר יום לפני ההכנה.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצרים חתכים עמוקים בנתח ודוחפים לתוך כל חתך שן שום קלופה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים את הבשר עם המשרה ומכניסים למקרר לכל הלילה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור ל-250 מעלות.
  • שלב 5

    10 דקות
    משפשפים את המלח האטלנטי בנתח הבשר ואופים בתנור במשך 10 דקות.
  • שלב 6

    60 דקות
    מנמיכים את החום ל-180 מעלות וממשיכים לצלות במשך 60 דקות עד קבלת נתח אדום במרכז.
  • שלב 7

    75 דקות
    אם מעדיפים מידת צלייה גבוהה יותר, משאירים בתנור במשך 75 דקות.
רוסטביף

שלב 1 מתוך 7

מערבבים את חומרי המשרה ומעסים בו את הבשר יום לפני ההכנה.

רוסטביף

שלב 2 מתוך 7

יוצרים חתכים עמוקים בנתח ודוחפים לתוך כל חתך שן שום קלופה.

רוסטביף

שלב 3 מתוך 7

מעבירים את הבשר עם המשרה ומכניסים למקרר לכל הלילה.

רוסטביף

שלב 4 מתוך 7

מחממים תנור ל-250 מעלות.

רוסטביף

שלב 5 מתוך 7

משפשפים את המלח האטלנטי בנתח הבשר ואופים בתנור במשך 10 דקות.

רוסטביף

שלב 6 מתוך 7

מנמיכים את החום ל-180 מעלות וממשיכים לצלות במשך 60 דקות עד קבלת נתח אדום במרכז.

רוסטביף

שלב 7 מתוך 7

אם מעדיפים מידת צלייה גבוהה יותר, משאירים בתנור במשך 75 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף אנטריקוט

    רוסטביף אנטריקוט

    70 דקות קל
  • רוסטביף עם ירקות בתנור

    רוסטביף עם ירקות בתנור

    60 דקות בינוני
  • רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    90 דקות מאתגר
  • סנדוויץ' רוסטביף

    סנדוויץ' רוסטביף

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים