דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוסטביף סינטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוסטביף סינטה

רוסטביף סינטה

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ננה ציקבאשוילי
מעדן משובח לארוחות, או לכריכים שווים. חשוב להקפיד על הטמפרטורה הנכונה של הבשר, לשם כך כדאי להצטייד במד חום מיוחד

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
סינטה
10  ענפי
תימין
5  ענפי
רוזמרין
3  כפות
זרעי חרדל
2  כפות
רוטב בסיס 290 מ"ל
0  לפי הטעם
שמן זית
0  לפי הטעם
תפוח אדמה חתוכים לפלחים
0  לפי הטעם
בצל סגול
0.5  כוס
פלפל שאטה או פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מורחים את נתח הסינטה מכל צדדיו בחרדל ורוטב בסיס אסם.
  • שלב 2

    0 דקות
    כותשים יחד מחצית מכמות הפלפל, כמה כפות שמן זית, טימין ורוזמרין, עד לקבלת מרקם משחתי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים על הנתח בצידו של השומן.
  • שלב 4

    0 דקות
    כותשים גס את יתרת הפלפל, ומפזרים מעל הנתח. משהים במקרר לספיגת טעמים עד שעתיים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור לחום גבוה של 200-250 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים בתבנית פלחי תפוחי אדמה ובצל אדום, ממליחים ומפלפלים.
  • שלב 7

    15 דקות
    שמים מעל רשת צלייה, ומעליה את הנתח צולים כ-15 דקות לסגירת הבשר.
  • שלב 8

    0 דקות
    לאחר מכן, מורידים את החום ל-180 מעלות, וממשיכים לצלות את הנתח עד לדרגת מדיום. הנתח צריך להיות בטמפרטורה של עד 54 מעלות. להיעזר במד חום.
  • שלב 9

    0 דקות
    לאחר הצלייה, מכסים את הנתח בנייר כסף כעשר דקות, ורק לאחר מכן אפשר לפרוס את הנתח. בתיאבון!
רוסטביף סינטה

שלב 1 מתוך 9

מורחים את נתח הסינטה מכל צדדיו בחרדל ורוטב בסיס אסם.

רוסטביף סינטה

שלב 2 מתוך 9

כותשים יחד מחצית מכמות הפלפל, כמה כפות שמן זית, טימין ורוזמרין, עד לקבלת מרקם משחתי.

רוסטביף סינטה

שלב 3 מתוך 9

מורחים על הנתח בצידו של השומן.

רוסטביף סינטה

שלב 4 מתוך 9

כותשים גס את יתרת הפלפל, ומפזרים מעל הנתח. משהים במקרר לספיגת טעמים עד שעתיים.

רוסטביף סינטה

שלב 5 מתוך 9

מחממים תנור לחום גבוה של 200-250 מעלות.

רוסטביף סינטה

שלב 6 מתוך 9

מסדרים בתבנית פלחי תפוחי אדמה ובצל אדום, ממליחים ומפלפלים.

רוסטביף סינטה

שלב 7 מתוך 9

שמים מעל רשת צלייה, ומעליה את הנתח צולים כ-15 דקות לסגירת הבשר.

רוסטביף סינטה

שלב 8 מתוך 9

לאחר מכן, מורידים את החום ל-180 מעלות, וממשיכים לצלות את הנתח עד לדרגת מדיום. הנתח צריך להיות בטמפרטורה של עד 54 מעלות. להיעזר במד חום.

רוסטביף סינטה

שלב 9 מתוך 9

לאחר הצלייה, מכסים את הנתח בנייר כסף כעשר דקות, ורק לאחר מכן אפשר לפרוס את הנתח. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • על האש
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף אנטריקוט

    רוסטביף אנטריקוט

    70 דקות קל
  • רוסטביף

    רוסטביף

    75 דקות קל
  • רוסטביף קר לכריך

    רוסטביף קר לכריך

    80 דקות בינוני
  • רוסטביף סינטה

    רוסטביף סינטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים