דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוסטביף סינטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוסטביף סינטה

רוסטביף סינטה

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מעדן משובח לארוחות, או לכריכים שווים. חשוב להקפיד על הטמפרטורה הנכונה של הבשר, לשם כך כדאי להצטייד במד חום מיוחד

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
סינטה
10  ענפי
תימין
5  ענפי
רוזמרין
3  כפות
זרעי חרדל
2  כפות
רוטב בסיס 290 מ"ל
0.5  כוס
פלפל שאטה או פלפל שחור
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מורחים את נתח הסינטה מכל צדדיו בחרדל ורוטב בסיס אסם.
  • שלב 2

    0 דקות
    כותשים יחד מחצית מכמות הפלפל, כמה כפות שמן זית, טימין ורוזמרין, עד לקבלת מרקם משחתי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים על הנתח בצידו של השומן.
  • שלב 4

    0 דקות
    כותשים גס את יתרת הפלפל, ומפזרים מעל הנתח. משהים במקרר לספיגת טעמים עד שעתיים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור לחום גבוה של 200-250 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים בתבנית פלחי תפוחי אדמה ובצל אדום, ממליחים ומפלפלים.
  • שלב 7

    15 דקות
    שמים מעל רשת צלייה, ומעליה את הנתח צולים כ-15 דקות לסגירת הבשר.
  • שלב 8

    0 דקות
    לאחר מכן, מורידים את החום ל-180 מעלות, וממשיכים לצלות את הנתח עד לדרגת מדיום. הנתח צריך להיות בטמפרטורה של עד 54 מעלות. להיעזר במד חום.
  • שלב 9

    0 דקות
    לאחר הצלייה, מכסים את הנתח בנייר כסף כעשר דקות, ורק לאחר מכן אפשר לפרוס את הנתח. בתיאבון!
רוסטביף סינטה

שלב 1 מתוך 9

מורחים את נתח הסינטה מכל צדדיו בחרדל ורוטב בסיס אסם.

רוסטביף סינטה

שלב 2 מתוך 9

כותשים יחד מחצית מכמות הפלפל, כמה כפות שמן זית, טימין ורוזמרין, עד לקבלת מרקם משחתי.

רוסטביף סינטה

שלב 3 מתוך 9

מורחים על הנתח בצידו של השומן.

רוסטביף סינטה

שלב 4 מתוך 9

כותשים גס את יתרת הפלפל, ומפזרים מעל הנתח. משהים במקרר לספיגת טעמים עד שעתיים.

רוסטביף סינטה

שלב 5 מתוך 9

מחממים תנור לחום גבוה של 200-250 מעלות.

רוסטביף סינטה

שלב 6 מתוך 9

מסדרים בתבנית פלחי תפוחי אדמה ובצל אדום, ממליחים ומפלפלים.

רוסטביף סינטה

שלב 7 מתוך 9

שמים מעל רשת צלייה, ומעליה את הנתח צולים כ-15 דקות לסגירת הבשר.

רוסטביף סינטה

שלב 8 מתוך 9

לאחר מכן, מורידים את החום ל-180 מעלות, וממשיכים לצלות את הנתח עד לדרגת מדיום. הנתח צריך להיות בטמפרטורה של עד 54 מעלות. להיעזר במד חום.

רוסטביף סינטה

שלב 9 מתוך 9

לאחר הצלייה, מכסים את הנתח בנייר כסף כעשר דקות, ורק לאחר מכן אפשר לפרוס את הנתח. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • על האש
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף סינטה

    רוסטביף סינטה

    180 דקות בינוני
  • רוסטביף ברוטב יין אדום ותאנים מיובשות

    רוסטביף ברוטב יין אדום ותאנים מיובשות

    100 דקות בינוני
  • רוסטביף אנטריקוט

    רוסטביף אנטריקוט

    70 דקות קל
  • רוסטביף קר לכריך

    רוסטביף קר לכריך

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות