דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוסטביף קר לכריך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוסטביף קר לכריך

רוסטביף קר לכריך

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימה טיטו
נתח סינטה צלוי ופרוס דק שישדרג כל סנדוויץ

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
נתח סינטה טריה
2  כפות
חרדל דיז'ון
1  כף
דבש
1  כפית
מלח
0.5  כוס
שמן זית
1  כף
פלפל גרוס לציפוי הנתח
1  זר
רוזמרין אם רוצים
1  זר
תימין לא חובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב את חומרי המרינדה, מורחים על נתח הסינטה, ומפזרים פלפל גרוס על כל הנתח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הבשר על רשת למשך שעה בטמפרטורת החדר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים תנור לחום גבוה של 240 מעלות, וצולים את הנתח 5 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורידים את הטמפ' ל-160 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    משאירים בתנור עוד 15-20 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים לנתח להתקרר, ומכניסים למקרר מוקדם ככל האפשר.
  • שלב 7

    0 דקות
    כאשר הנתח קר, פורסים לפרוסות דקות כמו פסטרמה. בתיאבון!
רוסטביף קר לכריך

שלב 1 מתוך 7

מערבבים היטב את חומרי המרינדה, מורחים על נתח הסינטה, ומפזרים פלפל גרוס על כל הנתח.

רוסטביף קר לכריך

שלב 2 מתוך 7

מניחים את הבשר על רשת למשך שעה בטמפרטורת החדר.

רוסטביף קר לכריך

שלב 3 מתוך 7

מחממים תנור לחום גבוה של 240 מעלות, וצולים את הנתח 5 דקות.

רוסטביף קר לכריך

שלב 4 מתוך 7

מורידים את הטמפ' ל-160 מעלות.

רוסטביף קר לכריך

שלב 5 מתוך 7

משאירים בתנור עוד 15-20 דקות.

רוסטביף קר לכריך

שלב 6 מתוך 7

מניחים לנתח להתקרר, ומכניסים למקרר מוקדם ככל האפשר.

רוסטביף קר לכריך

שלב 7 מתוך 7

כאשר הנתח קר, פורסים לפרוסות דקות כמו פסטרמה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף אנטריקוט

    רוסטביף אנטריקוט

    70 דקות קל
  • רוסטביף עם ירקות בתנור

    רוסטביף עם ירקות בתנור

    60 דקות בינוני
  • רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    90 דקות מאתגר
  • סנדוויץ' רוסטביף

    סנדוויץ' רוסטביף

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים