דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ריזוטו פתיתים ברוטב עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ריזוטו פתיתים ברוטב עגבניות

ריזוטו פתיתים ברוטב עגבניות

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: מסעדת אמש - כפיר ינין
השף כפיר ינין ממסעדת אמש במנת ריזוטו ברוטב עגבניות עשיר וקטיפתי. צילום: אנטולי מיכאלו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל קצוץ
2  כפות
שמן זית
4  שיני
שום קצוצות
1  צנצנת
רוטבעגבניות לבישול פסטה
5  עלים
בזיליקום
500  גרם
פתיתים אפויים קוסקוס
40  גרם
חמאה
3  שיני
שום פרוסות
1  עלה
מרווה
0.5  כוס
גבינת פרמזן מגורדת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    להכנת רוטב העגבניות: מחממים מחבת ומטגנים קלות את הבצל בשמן זית. מוסיפים שום קצוץ, מערבבים ומוסיפים את רוטב העגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם ובזיליקום. מבשלים חצי שעה על להבה נמוכה.
  • שלב 2

    8 דקות
    מבשלים את הפתיתים במים רותחים 8 דקות, מסננים ומקררים.
  • שלב 3

    5 דקות
    במחבת גדולה שמים חמאה, פרוסות שום, עלה מרווה ומטגנים קלות. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים. מוסיפים כמה כפות מרוטב העגבניות ומבשלים עד צמצום. בסוף שמים פרמזן מגורד מלח ופלפל, מערבבים ומגישים.
  • שלב 4

    5 דקות
    הצעת הגשה: בצלחת עמוקה שמים את הריזוטו פתיתים ברוטב עגבניות ופרמזן, מעל מפזרים גבינת טולום טורקית ושמן ירוק. להכנת שמן ירוק : חולטים צרור בזיליקום במשך 10 שניות במים רותחים. מוציאים את הצרור למי קרח וסוחטים את הצרור עד שאין כמעט מים בבזיליקום. טוחנים במעבד מזון ביחד עם שמן ניטרלי ומעט מלח ומסננים דרך סמרטוט או בד, עד שכל השמן הירוק יצא.
ריזוטו פתיתים ברוטב עגבניות

שלב 1 מתוך 4

להכנת רוטב העגבניות: מחממים מחבת ומטגנים קלות את הבצל בשמן זית. מוסיפים שום קצוץ, מערבבים ומוסיפים את רוטב העגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם ובזיליקום. מבשלים חצי שעה על להבה נמוכה.

ריזוטו פתיתים ברוטב עגבניות

שלב 2 מתוך 4

מבשלים את הפתיתים במים רותחים 8 דקות, מסננים ומקררים.

ריזוטו פתיתים ברוטב עגבניות

שלב 3 מתוך 4

במחבת גדולה שמים חמאה, פרוסות שום, עלה מרווה ומטגנים קלות. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים. מוסיפים כמה כפות מרוטב העגבניות ומבשלים עד צמצום. בסוף שמים פרמזן מגורד מלח ופלפל, מערבבים ומגישים.

ריזוטו פתיתים ברוטב עגבניות

שלב 4 מתוך 4

הצעת הגשה: בצלחת עמוקה שמים את הריזוטו פתיתים ברוטב עגבניות ופרמזן, מעל מפזרים גבינת טולום טורקית ושמן ירוק. להכנת שמן ירוק : חולטים צרור בזיליקום במשך 10 שניות במים רותחים. מוציאים את הצרור למי קרח וסוחטים את הצרור עד שאין כמעט מים בבזיליקום. טוחנים במעבד מזון ביחד עם שמן ניטרלי ומעט מלח ומסננים דרך סמרטוט או בד, עד שכל השמן הירוק יצא.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מנות צלויות
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • על בסיס עגבניות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ריזוטו בסיסי

    ריזוטו בסיסי

    45 דקות בינוני
  • ריזוטו גבינות ומנגולד

    ריזוטו גבינות ומנגולד

    25 דקות קל
  • ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן

    ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן

    20 דקות קל
  • ריזוטו פתיתים חם ומנחם

    ריזוטו פתיתים חם ומנחם

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים