דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ריזוטו פתיתים וכרובית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ריזוטו פתיתים וכרובית

ריזוטו פתיתים וכרובית

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: פאולין שובל
ריזוטו שווה וקצת אחר, בעיקר כי הוא עשוי מ...פתיתים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25 
כרובית בינונית, חתוכה לקוביות קטנות
1 
בצלים גדול קצוץ
1  כוס
פתיתים אפויים קוסקוס
1  כף
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  קורט
כמון טחון
1  קורט
פפריקה אדומה מתוקה
2.5  כוסות
מים רותחים
0  לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל בשמן למשך שלוש דקות, עד שמזהיב, מוסיפים את הכרובית ומאדים כמה דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפתיתים ואת התבלינים ומערבבים הכל.
  • שלב 3

    0 דקות
    שופכים פנימה את המים ומבשלים. מערבבים מדי פעם.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים כ-20 דקות עד שהכרובית מבושלת לגמרי והנוזלים התאדו.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכבים את האש ומוסיפים את הפרמזן (לפי הטעם).
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים היטב ומגישים מיד.
ריזוטו פתיתים וכרובית

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הבצל בשמן למשך שלוש דקות, עד שמזהיב, מוסיפים את הכרובית ומאדים כמה דקות.

ריזוטו פתיתים וכרובית

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הפתיתים ואת התבלינים ומערבבים הכל.

ריזוטו פתיתים וכרובית

שלב 3 מתוך 6

שופכים פנימה את המים ומבשלים. מערבבים מדי פעם.

ריזוטו פתיתים וכרובית

שלב 4 מתוך 6

מבשלים כ-20 דקות עד שהכרובית מבושלת לגמרי והנוזלים התאדו.

ריזוטו פתיתים וכרובית

שלב 5 מתוך 6

מכבים את האש ומוסיפים את הפרמזן (לפי הטעם).

ריזוטו פתיתים וכרובית

שלב 6 מתוך 6

מערבבים היטב ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ריזוטו בסיסי

    ריזוטו בסיסי

    45 דקות בינוני
  • ריזוטו ירקות כתומים עם בטטה, גזר ודלורית

    ריזוטו ירקות כתומים עם בטטה, גזר ודלורית

    80 דקות בינוני
  • ריזוטו עגבניות שרי

    ריזוטו עגבניות שרי

    60 דקות קל
  • ריזוטו פתיתים עשיר

    ריזוטו פתיתים עשיר

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים