מכניסים את כל התבלינים היבשים לתוך מטחנת תבלינים\קפה וטוחנים יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה (הכמות הזו תספיק להכנת 3-4 מנות שווארמה).
שלב 2
0 דקות
לוקחים שני שליש מתערובת התבלינים ושומרים בצנצנת, את השליש הנוסף שומרים להכנת המנה.
שלב 3
0 דקות
קוצצים את חזה ההודו על קרש חיתוץ בעזרת סכין חדה לפרוסות דקות / שבבים, מסירים כל חלק קשה או גידי מהבשר.
שלב 4
0 דקות
חותכים את שומן הכבש לקוביות בגודל 1/2 ס"מ, מחממים ווק או מחבת כבדה ומטגנים בתוכה את קוביות השומן (ניתן להחליף בכל שמן אחר בעל טמפרטורת שריפה גבוהה כמו שמן קנולה לדוגמא).
שלב 5
0 דקות
כאשר קוביות השומן מתחילות להישרף מסירים אותן בכף מחוררת, מכניסים את הבצל הקצוץ ומטגנים כדקותיים, מניחים מעל את בשר ההודו.
שלב 6
7 דקות
מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 7 דקות עד להשחמה.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את תערובת התבלין שהכנו מראש עם השום הטרי הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם "קריספי" של השווארמה.
שלב 8
0 דקות
ניתן לאכול בפיתה או בצלחת עם אורז וכדומה.
שלב 1
מתוך
8
מכניסים את כל התבלינים היבשים לתוך מטחנת תבלינים\קפה וטוחנים יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה (הכמות הזו תספיק להכנת 3-4 מנות שווארמה).
שלב 2
מתוך
8
לוקחים שני שליש מתערובת התבלינים ושומרים בצנצנת, את השליש הנוסף שומרים להכנת המנה.
שלב 3
מתוך
8
קוצצים את חזה ההודו על קרש חיתוץ בעזרת סכין חדה לפרוסות דקות / שבבים, מסירים כל חלק קשה או גידי מהבשר.
שלב 4
מתוך
8
חותכים את שומן הכבש לקוביות בגודל 1/2 ס"מ, מחממים ווק או מחבת כבדה ומטגנים בתוכה את קוביות השומן (ניתן להחליף בכל שמן אחר בעל טמפרטורת שריפה גבוהה כמו שמן קנולה לדוגמא).
שלב 5
מתוך
8
כאשר קוביות השומן מתחילות להישרף מסירים אותן בכף מחוררת, מכניסים את הבצל הקצוץ ומטגנים כדקותיים, מניחים מעל את בשר ההודו.
שלב 6
מתוך
8
מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 7 דקות עד להשחמה.
שלב 7
מתוך
8
מוסיפים את תערובת התבלין שהכנו מראש עם השום הטרי הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם "קריספי" של השווארמה.
שלב 8
מתוך
8
ניתן לאכול בפיתה או בצלחת עם אורז וכדומה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0