שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

שוקי עוף בגריל ברוטב הדרים

תאריך פרסום: 22/10/2014
דרוג הגולשים:
שוקי עוף בגריל ברוטב הדרים

מצרכים

דרך פשוטה, טעימה ומקורית להכין שוקי עוף. רעננות ההדרים משתלבת נהדר בטעמי הרוטב, והשוקיים מתקבלות שחומות ועסיסיות במיוחד.

4 מנות
8 שוקי עוף

לרוטב:
1/2 תפוז חתוך לקוביות של כ-1/2 ס"מ
1/2 לימון חתוך לקוביות של כ-1/2 ס"מ
6 שיני שום כתושות
3/4 כוס (12 כפות) רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול<a class=רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול' style='max-width:initial;'> של אסם

לקישוט:
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)

אופן ההכנה

1. 20 דקות לפני הכנסת התבנית לתנור מחממים גריל עליון במצב טורבו ל-220 מעלות.
2. מערבבים בקערה את כל החומרים לרוטב.
3. מניחים את השוקיים בתבנית צלייה, יוצקים כ-½1 כפות מהרוטב על כל שוק (אין צורך בהשריה) ומכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
4. צולים כ-45 דקות, מסירים את רדיד האלומיניום וצולים עוד 10 דקות עד להשחמה.
5. מפזרים פטרוזיליה מעל (אם רוצים) ומגישים מייד לצד אורז לבן.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • רווב אוסם

    תמי, 12/2/2014 11:25:08 AM

  • שוקיים עוף

    שמעון, 11/21/2014 4:47:20 PM

פרפקטו רטבים