דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שוקי עוף בסויה ותפוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שוקי עוף בסויה ותפוזים

שוקי עוף בסויה ותפוזים

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנת עוף מושקעת ומקורית בסגנון אסייתי

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
80  גרם
מרגרינה
3  כפות
שמן זית
10 
שוק עוף ללא העצם הבולטת
4  כפות
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
3  כפות
רוטב טריאקי 290 מ"ל
2  כפיות
סוכר חום
0.75  כוס
מיץ תפוזים סחוט טרי
1 
קליפת תפוז מגוררת
3  שיני
שום כתושות
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים במחבת מחמאה ושמן, מטגנים את שוקי העוף מכל הצדדים עד להזהבה. בכל פעם מטגנים מספר שוקיים ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את כל המרכיבים בוחשים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את שוקי העוף, מכסים את המחבת, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-25 דקות עד שהעוף רך.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים את המכסה, מבשלים על להבה בינונית עד שהרוטב מסמיך מאוד ועוטף את השוקיים. במהלך הבישול הופכים את השוקיים ברוטב מספר פעמים ומגישים חם.
שוקי עוף בסויה ותפוזים

שלב 1 מתוך 4

ממיסים במחבת מחמאה ושמן, מטגנים את שוקי העוף מכל הצדדים עד להזהבה. בכל פעם מטגנים מספר שוקיים ומניחים בצד.

שוקי עוף בסויה ותפוזים

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים למחבת את כל המרכיבים בוחשים ומביאים לרתיחה.

שוקי עוף בסויה ותפוזים

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את שוקי העוף, מכסים את המחבת, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-25 דקות עד שהעוף רך.

שוקי עוף בסויה ותפוזים

שלב 4 מתוך 4

מסירים את המכסה, מבשלים על להבה בינונית עד שהרוטב מסמיך מאוד ועוטף את השוקיים. במהלך הבישול הופכים את השוקיים ברוטב מספר פעמים ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרעיים או שוקיים ברוטב קארי וחלב קוקוס

    כרעיים או שוקיים ברוטב קארי וחלב קוקוס

    40 דקות בינוני
  • שוקי עוף בלימון כבוש, ארטישוק ושומר

    שוקי עוף בלימון כבוש, ארטישוק ושומר

    60 דקות קל
  • שוקי עוף צלויות עם תפוחי אדמה וירקות כתומים

    שוקי עוף צלויות עם תפוחי אדמה וירקות כתומים

    90 דקות קל
  • שוקי עוף צלויות עם אורז וירקות מטוגן בנוסח סיני

    שוקי עוף צלויות עם אורז וירקות מטוגן בנוסח סיני

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים