המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את רצועות הבצל עד שקיפות ולהכניס אותם לקערה.
להוסיף לקערה את שאר המרכיבים מלבד העוף והירקות ולערבב עד לאיחוד החומרים.
לסדר בתבנית את העופות, הגזר ותפוחי האדמה ולהוסיף פנימה את הרוטב מהקערה.
לערבב את שוקי העוף והירקות כך שהרוטב יכסה את כל פני תכולת התבנית.
להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 60 דקות. (כל רבע שעה יש להפוך את העופות כך שהם יקבלו טעם בכל הכיוונים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0