המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את קוביות תפוחי האדמה בתבנית ביחד עם העוף (אני משתמשת בחד פעמית).
משאר המצרכים (למעט המים) מכינים את הרוטב בקערה נפרדת, שופכים על תפוחי האדמה עם העוף ומערבבים הכל.
מוסיפים מעל את המים הרותחים ומכסים בנייר כסף.
מכניסים לתנור בחום הכי גבוה לשעה וחצי בערך, בודקים שהעוף ותפוחי האדמה רכים ומוציאים את נייר הכסף.
משאירים בתנור לעוד רבע שעה לצורך השחמה ומוזגים לצלחות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0