מנקים את שאריות הנוצות מהשוקיים, שוטפים אותן ומסננים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערית את חומרי המרינדה (החל מהיין ועד לשמן כולל), ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מכניסים את השוקיים לכלי, ויוצקים את המרינדה לתוך הכלי עם השוקיים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את פרוסות הנקטרינה והחמוציות לכלי ומשרים במשך הלילה במקרר. במהלך הזמן הזה הופכים את השוקיים מדי פעם, בכדי שהמרינדה תכסה את השוקיים מכל הצדדים.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את הכלי מהמקרר, ומשאירים מחוץ למקרר במשך כשעתיים, עד שהשוקיים יהיו בטמפרטורת החדר.
שלב 6
0 דקות
מניחים את השוקיים בתבנית, מניחים בין השוקיים את פרוסות הנקטרינה והחמוציות.
שלב 7
0 דקות
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות. אופים את השוקיים במשך כשעתיים.
שלב 8
0 דקות
לאחר שעתיים יש להפוך את השוקיים.
שלב 9
0 דקות
ממשיכים לאפות כחצי שעה נוספת. מורידים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות במשך עשר דקות.
שלב 10
0 דקות
לאחר ששוקי העוף קיבלו צבע זהוב, יש להשאירן בתנור חם וכבוי במשך כחצי שעה נוספת, לפחות, על מנת שתהליך הקירור יהיה איטי ושהרוטב יתקרמל וידבק לעוף ויצפה אותו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0