דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שיפודי רוזמרין וסלמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שיפודי רוזמרין וסלמון

שיפודי רוזמרין וסלמון

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
יש לכם פילה סלמון ואין לכם מושג מה להכין? קחו מתכון של שני מרכיבים בלבד - סלמון ורוזמרין - הטעמים כבר בפנים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פילה סלמון
16  ענפי
רוזמרין
4  כפות
שמן זית
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את הסלמון ל-16 קוביות בגודל 2x2 ס"מ (אפשר להשאיר את העור). מסירים את העלים מחלקם התחתון של ענפי הרוזמרין ומשפדים על כל ענף רוזמרין קוביית דג (משתדלים לשפד את הקובייה במרכזה ונמנעים מלנעוץ בצד העור כי הוא קשה לחירור).
  • שלב 3

    0 דקות
    מתבלים את הדגים במלח גס ופלפל גרוס.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את השמן במחבת על להבה גבוהה ומטגנים את הקוביות כדקה מכל צד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים בתבנית אפייה ואופים 5 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    אפשר לטגן את הסלמון יום מראש ולחמם בתנור (ב-180 מעלות) במשך 7 דקות, ממש לפני ההגשה.
שיפודי רוזמרין וסלמון

שלב 1 מתוך 6

מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).

שיפודי רוזמרין וסלמון

שלב 2 מתוך 6

חותכים את הסלמון ל-16 קוביות בגודל 2x2 ס"מ (אפשר להשאיר את העור). מסירים את העלים מחלקם התחתון של ענפי הרוזמרין ומשפדים על כל ענף רוזמרין קוביית דג (משתדלים לשפד את הקובייה במרכזה ונמנעים מלנעוץ בצד העור כי הוא קשה לחירור).

שיפודי רוזמרין וסלמון

שלב 3 מתוך 6

מתבלים את הדגים במלח גס ופלפל גרוס.

שיפודי רוזמרין וסלמון

שלב 4 מתוך 6

מחממים את השמן במחבת על להבה גבוהה ומטגנים את הקוביות כדקה מכל צד.

שיפודי רוזמרין וסלמון

שלב 5 מתוך 6

מניחים בתבנית אפייה ואופים 5 דקות.

שיפודי רוזמרין וסלמון

שלב 6 מתוך 6

אפשר לטגן את הסלמון יום מראש ולחמם בתנור (ב-180 מעלות) במשך 7 דקות, ממש לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • על האש
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • דגים על האש
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שיפודי טופו "על האש"

    שיפודי טופו "על האש"

    120 דקות קל
  • שיפודי סלמון בתיבול אסייתי

    שיפודי סלמון בתיבול אסייתי

    20 דקות קל
  • קוביות סינטה על ענפי רוזמרין ושיפודי סאטה ברוטב בוטנים

    קוביות סינטה על ענפי רוזמרין ושיפודי סאטה ברוטב בוטנים

    90 דקות קל
  • שיפודי פרגיות בסויה ומייפל

    שיפודי פרגיות בסויה ומייפל

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות