דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שקשוקה קלאסית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שקשוקה קלאסית

שקשוקה קלאסית

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
עגבניות מבושלות, עם תיבול וביצים, מתכון זריז לארוחת בוקר

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
עגבנייה חתוכות לקוביות
1 
פלפל אדום חריף קצוץ
2  שיני
שום קצוצות דק
2 
ביצה
1  כף
רסק עגבניות
1  כוס
מים
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1  כף
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים מעט שמן במחבת עמוקה. מטגנים קלות את השום והפלפל ומוסיפים מיד את העגבניות. לאחר כ-2 דקות מוסיפים גם את הפפריקה, רסק ומים, ומערבבים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממשיכים לטגן, לאחר כ-5 דקות נוספות (על אש בינונית), טועמים ומתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    שוברים פנימה את הביצים אחת אחרי השנייה ומבשלים ביחד כ-3 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים מהאש ומגישים חם יחד עם פיתה חמה או עם לחם כפרי טרי.
שקשוקה קלאסית

שלב 1 מתוך 4

מחממים מעט שמן במחבת עמוקה. מטגנים קלות את השום והפלפל ומוסיפים מיד את העגבניות. לאחר כ-2 דקות מוסיפים גם את הפפריקה, רסק ומים, ומערבבים היטב.

שקשוקה קלאסית

שלב 2 מתוך 4

ממשיכים לטגן, לאחר כ-5 דקות נוספות (על אש בינונית), טועמים ומתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל.

שקשוקה קלאסית

שלב 3 מתוך 4

שוברים פנימה את הביצים אחת אחרי השנייה ומבשלים ביחד כ-3 דקות.

שקשוקה קלאסית

שלב 4 מתוך 4

מסירים מהאש ומגישים חם יחד עם פיתה חמה או עם לחם כפרי טרי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שקשוקה מטבוחה

    שקשוקה מטבוחה

    15 דקות קל
  • כריך שקשוקה ישראלי

    כריך שקשוקה ישראלי

    20 דקות קל
  • שקשוקה עם תפוחי אדמה ונקניקיות

    שקשוקה עם תפוחי אדמה ונקניקיות

    45 דקות בינוני
  • שקשוקה ברוטב עגבניות וחצילים של בני סיידא

    שקשוקה ברוטב עגבניות וחצילים של בני סיידא

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים