בסיר בישול מחממים מעט שמן תירס, מטגנים את הבצל, מוסיפים את הירקות המטוגנים, מוסיפים את שלושת רבעי כמויות התבלינים : מלח, בהרט, קינמון ומרק העוף, מערבבים, מוסיפים את האורז מעל ומוסיפים אליו את יתרת התבלינים מערבבים אותו ומנסים לא לערבב אותו עם הירקות, מוסיפים את ציר העוף/מים ומבשלים על אש גבוהה עד הרתיחה. אחרי כן מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהמים מתאדים.
שלב 5
0 דקות
מצננים מעט והופכים את תכולת הסיר לקערה שטוחה עגולה (יוצא כמו עוגה!). מגישים. בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0