דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל אנטריקוט ובצלצלי שאלוט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל אנטריקוט ובצלצלי שאלוט

תבשיל אנטריקוט ובצלצלי שאלוט

(1)
170 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
סטייק מבושל ברוטב יין עשיר ובצלי שאלוט. הבישול מרכך, מעשיר ומעמיק את טעמי הבשר, מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה ואספרגוס

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
סטייק אנטריקוט מחולק ל-6 מנות
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
500  גרם
בצלי שאלוט פרוסים דק
4  שיני
שום שלמות
0.5  כוס
יין אדום
1  כוס
ציר בקר או מים
0  לפי הטעם
מלח
2  כפות
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

170 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממליחים ומפלפלים את נתחי האנטריקוט.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים במחבת משומנת את שני צדי האנטריקוט כדי לסגור את הנתחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר נמוך ורחב של כ- 6 ליטר מטגנים בצלצלים שלמים, מוסיפים את השום ומטגנים עד שהשום משחים קלות. מוסיפים נוזלים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    30 דקות
    מבשלים 30 דקות בסיר מכוסה.
  • שלב 5

    120 דקות
    מסדרים את נתחי האנטריקוט בסיר הרוטב, מוודאים שכל הנתחים מכוסים ברוטב, מבשלים במשך 120 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים חם עם תפוחי אדמה קטנים, מבושלים ומוקפצים בשמן ותבלינים, וכארבעה גבעולי אספרגוס חלוטים במים ומלח.
תבשיל אנטריקוט ובצלצלי שאלוט

שלב 1 מתוך 6

ממליחים ומפלפלים את נתחי האנטריקוט.

תבשיל אנטריקוט ובצלצלי שאלוט

שלב 2 מתוך 6

מטגנים במחבת משומנת את שני צדי האנטריקוט כדי לסגור את הנתחים.

תבשיל אנטריקוט ובצלצלי שאלוט

שלב 3 מתוך 6

בסיר נמוך ורחב של כ- 6 ליטר מטגנים בצלצלים שלמים, מוסיפים את השום ומטגנים עד שהשום משחים קלות. מוסיפים נוזלים, מתבלים ומביאים לרתיחה.

תבשיל אנטריקוט ובצלצלי שאלוט

שלב 4 מתוך 6

מבשלים 30 דקות בסיר מכוסה.

תבשיל אנטריקוט ובצלצלי שאלוט

שלב 5 מתוך 6

מסדרים את נתחי האנטריקוט בסיר הרוטב, מוודאים שכל הנתחים מכוסים ברוטב, מבשלים במשך 120 דקות.

תבשיל אנטריקוט ובצלצלי שאלוט

שלב 6 מתוך 6

מגישים חם עם תפוחי אדמה קטנים, מבושלים ומוקפצים בשמן ותבלינים, וכארבעה גבעולי אספרגוס חלוטים במים ומלח.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים