דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל אסאדו פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל אסאדו פטריות

תבשיל אסאדו פטריות

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורית
תבשיל בשר אסאדו עשיר בתיבול וטעמים, עם פטריות טריות, רכז רימונים וערמונים למתקדמים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
סטייק אנטריקוט
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
1  כף
שמן קנולה
0.5  כוס
מים רותחים
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור גרוס
1  כף
מרק ירקות שורש ר.טבעיים
1 
בצל גדול קצוץ דק
2  כפות
יין אדום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לוקחים את קוביות הבשר ו"סוגרים" אותן במחבת /סיר לוהט/ת + כף שמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר הסגירה באותו הכלי מוציאים את הבשר ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
  • שלב 3

    5 דקות
    מחזירים אל הסיר את הבשר ומוסיפים את שאר המצרכים הנותרים (כולל התבלינים +רכז הרימונים וכ"ו. ניתן להמיר את רכז הרימונים ביין אדום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 4

    90 דקות
    מערבבים הכל ומוסיפים את 1/2 כוס המים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ולאחר מכן ממשיכים בישול כ-90 דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור.
  • שלב 5

    0 דקות
    מידי פעם מערבבים כדי שלא יידבק ולמי שרוצה ממש להתפרע ניתן להוסיף 1 שקית של ערמונים מוכנים קלויים משקית. יוצא מעדן!
תבשיל אסאדו פטריות

שלב 1 מתוך 5

לוקחים את קוביות הבשר ו"סוגרים" אותן במחבת /סיר לוהט/ת + כף שמן.

תבשיל אסאדו פטריות

שלב 2 מתוך 5

לאחר הסגירה באותו הכלי מוציאים את הבשר ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.

תבשיל אסאדו פטריות

שלב 3 מתוך 5

מחזירים אל הסיר את הבשר ומוסיפים את שאר המצרכים הנותרים (כולל התבלינים +רכז הרימונים וכ"ו. ניתן להמיר את רכז הרימונים ביין אדום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

תבשיל אסאדו פטריות

שלב 4 מתוך 5

מערבבים הכל ומוסיפים את 1/2 כוס המים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ולאחר מכן ממשיכים בישול כ-90 דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור.

תבשיל אסאדו פטריות

שלב 5 מתוך 5

מידי פעם מערבבים כדי שלא יידבק ולמי שרוצה ממש להתפרע ניתן להוסיף 1 שקית של ערמונים מוכנים קלויים משקית. יוצא מעדן!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים