משרים את הבורגול במים חמים כעשר דקות, שוטפים היטב.
שלב 2
0 דקות
קולפים את הבצל ואת העגבניות וחותכים לקוביות קטנות.
שלב 3
0 דקות
ממיסים בסיר הבישול את המרגרינה ומוסיפים את הבצל, מטגנים קצת עד שהבצל מזהיב, מוסיפים את העגבניות ומערבבים, מוסיפים את הבורגול ומערבבים, מוסיפים מלח, כמון ומרק עוף ומערבבים, ומוסיפים בסוף את רסק העגבניות ומערבבים, מוסיפים מים עד שמכסים את הבורגול ומביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד שהמים מתאדים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0