דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל בשר וחומוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל בשר וחומוס

תבשיל בשר וחומוס

(0)
200 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ענת וקנין
הקדרה שתחמם לכם את החורף: תבשיל בשר רך וחומוס מפנק בבישול ארוך המבטיח טעמים עשירים וטובים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר
1  כוס
גרגירי חומוס
1  כף
רסק עגבניות
0.5  כוס
כוסברה
10 
פלפל אנגלי
1 
בצל
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
2  כפות
שמן קנולה
2  כפיות
פלפל שחור גרוס
0.5  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.25  כפית
פלפל לבן
0.25  כפית
מלח גס
0.25  כפית
כורכום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    120 דקות
    מבשלים את הבשר כ-120 דקות במים עם גרגירי פלפל אנגלי.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקררים את הבשר וחותכים אותו לפרוסות בעובי של 1-2 ס"מ.
  • שלב 3

    120 דקות
    בזמן של בישול הבשר מבשלים את החומוס המושרה כ-120 דקות במים ללא תבלינים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את פרוסות הבשר לטיגון קצר של דקה עד 2 דק' מכל כיוון.
  • שלב 6

    0 דקות
    שופכים את החומוס מעל הבשר.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים בקערית קטנה את התבלינים (מלח,פלפל לבן,פפריקה מתוקה, רסק עגבניות, מרק עוף), מוסיפים קצת מים רותחים ומערבבים טוב טוב עד שמתקבלת עיסה חלקה של תבלינים.
  • שלב 8

    0 דקות
    שופכים את כל העיסה לסיר ומוסיפים עוד מים עד לגובה החומוס. מפזרים למעלה את הכוסברה הקצוצה ומוסיפים את הפלפל החריף ומרתיחים.
  • שלב 9

    60 דקות
    לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומכסים את הסיר חלקית. מבשלים כשעתיים- שעתיים וחצי - עד שהנוזלים מצטמצים קצת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל כבש אלגיראי עם פלפלים חריפים, שום ובצל

    תבשיל כבש אלגיראי עם פלפלים חריפים, שום ובצל

    340 דקות בינוני
  • תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות

    תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות

    75 דקות בינוני
  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • תבשיל צלי עגל

    תבשיל צלי עגל

    540 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים