דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל גולאש הונגרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל גולאש הונגרי

תבשיל גולאש הונגרי

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ari ran
תבשיל בשר הונגרי קלאסי, עשיר ומלא כל טוב. משובח במיוחד לימים של חורף

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה בינוניים קלופים
1 
בצל גדול קצוץ דק
3  כפות
שמן קנולה
3  שיני
שום קלופות וקצוצות דק
1  קילוגרם
בשר בקר טחון חתוך לקוביות
1.33  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
0.25  כפית
פלפל אדום חריף
2  כפיות
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
1 
עגבנייה קצוצה דק
1  כף
קמח לבן
2  כפות
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
5  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר גדול, על להבה גבוהה, מטגנים את הבצל בשמן עד גוון זהוב בהיר, מוסיפים את השום ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים, את הפפריקה, הפלפלת ואבקת המרק, מערבבים היטב ומטגנים כדקה נוספת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את העגבנייה הקצוצה, הקמח, רסק העגבניות, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומוסיפים את המים (המים צריכים לכסות את התבשיל).
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומכסים.
  • שלב 6

    40 דקות
    מבשלים כ-40 דקות, עד שהבשר רך.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים חם. בתיאבון!
תבשיל גולאש הונגרי

שלב 1 מתוך 7

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.

תבשיל גולאש הונגרי

שלב 2 מתוך 7

בסיר גדול, על להבה גבוהה, מטגנים את הבצל בשמן עד גוון זהוב בהיר, מוסיפים את השום ומערבבים היטב.

תבשיל גולאש הונגרי

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים, את הפפריקה, הפלפלת ואבקת המרק, מערבבים היטב ומטגנים כדקה נוספת.

תבשיל גולאש הונגרי

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים לסיר את העגבנייה הקצוצה, הקמח, רסק העגבניות, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומוסיפים את המים (המים צריכים לכסות את התבשיל).

תבשיל גולאש הונגרי

שלב 5 מתוך 7

מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומכסים.

תבשיל גולאש הונגרי

שלב 6 מתוך 7

מבשלים כ-40 דקות, עד שהבשר רך.

תבשיל גולאש הונגרי

שלב 7 מתוך 7

מגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים