דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל דגים פיקנטי עם לימון כבוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל דגים פיקנטי עם לימון כבוש

תבשיל דגים פיקנטי עם לימון כבוש

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מנה מושקעת ועשירה בטעמים היא בדיוק העיקרית שאתם מחפשים לארוחת שבת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
דג טונה או נסיכה, או כל דג שאוהבים
2  כפות
שמן קנולה עד כיסוי תחתית הסיר
1  כפית
מלח
2  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפיות
כמון טחון
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0.5  זר
כוסברה
4  שיני
שום שלמים (או לפי הטעם)
0.25 
לימון כבוש חתוך או חצי פרוסה של לימון רגיל
1 
עגבנייה פרוסה
1.5 
פלפל אדום פרוסה
2 
פלפל ירוק או אדום, שלמים (אפשר חצויים)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    משרים את הדג במלח ומיץ לימון כ-30 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ליצוק לסיר רחב את השמן לסדר בתחתית הסיר את פרוסות העגניה והגמבה, לפזר מסביב את השום, לסדר מעל את הדג, בצד לשים את הפלפלים החריפים וכן להוסיף את הלימון הכבוש.
  • שלב 3

    0 דקות
    לפזר מעל את הכוסברה ולמלא מים עד כיסוי הדג, לא יותר ולהביא לרתיחה.
  • שלב 4

    40 דקות
    לבשל כ- 40 דקות על להבה בינונית. להשאיר מעט רוטב לדג, לא לאדות את כל המים.
תבשיל דגים פיקנטי עם לימון כבוש

שלב 1 מתוך 4

משרים את הדג במלח ומיץ לימון כ-30 דקות.

תבשיל דגים פיקנטי עם לימון כבוש

שלב 2 מתוך 4

ליצוק לסיר רחב את השמן לסדר בתחתית הסיר את פרוסות העגניה והגמבה, לפזר מסביב את השום, לסדר מעל את הדג, בצד לשים את הפלפלים החריפים וכן להוסיף את הלימון הכבוש.

תבשיל דגים פיקנטי עם לימון כבוש

שלב 3 מתוך 4

לפזר מעל את הכוסברה ולמלא מים עד כיסוי הדג, לא יותר ולהביא לרתיחה.

תבשיל דגים פיקנטי עם לימון כבוש

שלב 4 מתוך 4

לבשל כ- 40 דקות על להבה בינונית. להשאיר מעט רוטב לדג, לא לאדות את כל המים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים