דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל טביחה שחור של סבתא בובה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל טביחה שחור של סבתא בובה

תבשיל טביחה שחור של סבתא בובה

(0)
210 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תבשיל בשר בקר, שעועית לבנה, תפוחי אדמה ועלי סלק עם ככר קניידלך על מצע של קוסקו.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
שעועית לימה
1  חבילה
סלק
1 
בצל
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
2 
עצמות
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
0.25  כפית
כורכום
1  כפית
רסק עגבניות
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.5  כפית
כמון טחון
2  שיני
שום
4 
תפוח אדמה
1  שקית
קניידלך בקלי קלות כשר לפסח
1  חבילה
קוסקוס בינוני 350 גר אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

210 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את השעועית לילה קודם.
  • שלב 2

    0 דקות
    מורידים את החלק הירוק מעלי הסלק, שוטפים היטב, חותכים לחתיכות גסות, מטגנים במעט שמן, עד שנפח העלים קטן מאד והעיסה נהיית כמעט שחורה. מרסקים את העלים בבלנדר.
  • שלב 3

    15 דקות
    בסיר גדול מניחים את כל החומרים, פרט לתפוחי האדמה, קניידלך וקוסקוס, מוסיפים מים ומבשלים על אש גבוהה 15 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים את הקניידלך לפי ההוראות, יוצרים מהם שני ככרות ומוסיפים לסיר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה מאד כשעתיים שלוש, עד שהשעועית מתרככת, ניתן להכניס את הסיר לתנור לכל הלילה כמו חמין, חשוב שישארו נוזלים ולא יתייבש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים בצלחת את הקוסקוס ועליו מניחים את הטביחה.
תבשיל טביחה שחור של סבתא בובה

שלב 1 מתוך 7

משרים את השעועית לילה קודם.

תבשיל טביחה שחור של סבתא בובה

שלב 2 מתוך 7

מורידים את החלק הירוק מעלי הסלק, שוטפים היטב, חותכים לחתיכות גסות, מטגנים במעט שמן, עד שנפח העלים קטן מאד והעיסה נהיית כמעט שחורה. מרסקים את העלים בבלנדר.

תבשיל טביחה שחור של סבתא בובה

שלב 3 מתוך 7

בסיר גדול מניחים את כל החומרים, פרט לתפוחי האדמה, קניידלך וקוסקוס, מוסיפים מים ומבשלים על אש גבוהה 15 דקות.

תבשיל טביחה שחור של סבתא בובה

שלב 4 מתוך 7

מכינים את הקניידלך לפי ההוראות, יוצרים מהם שני ככרות ומוסיפים לסיר.

תבשיל טביחה שחור של סבתא בובה

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה מאד כשעתיים שלוש, עד שהשעועית מתרככת, ניתן להכניס את הסיר לתנור לכל הלילה כמו חמין, חשוב שישארו נוזלים ולא יתייבש.

תבשיל טביחה שחור של סבתא בובה

שלב 6 מתוך 7

מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן.

תבשיל טביחה שחור של סבתא בובה

שלב 7 מתוך 7

מגישים בצלחת את הקוסקוס ועליו מניחים את הטביחה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים