דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל ירקות אביביים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל ירקות אביביים

תבשיל ירקות אביביים

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אילנה נחמיאס
תבשיל מלא כל טוב שיתאים כתוספת מעניינת או כמנה עיקרית מלאת ויטמינים לטבעונים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.33  כוס
שמן זית
1  כף
תימין
18 
בצלי שאלוט פרוסים דק שלמים קלופים
5  שיני
שום שלמות, קלופות ומעוכות מעט
750  גרם
ארטישוק ירושלמי קלוף חתוך לפרוסות
8 
ארטישוק חצויים
2  כפות
לימון כבוש
3  כוסות
פול טרי
2  כוסות
אפונה יבשה טרייה
0.25  כוס
מיץ לימון סחוט טרי
1  כף
כורכום
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את השמן בסיר רחב וכשהוא חם מכניסים פנימה את הטימין, השאלוט והשום לטיגון קצר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את 2 סוגי הארטישוק, מלח, ופלפל וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הלימונים הכבושים. מיץ הלימון הטרי והכורכום.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים וממשיכים לבשל עוד דקה. מוסיפים 2 כוסות מים מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ 20 דק'.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הפול והאפונה בודקים ומתקנים את התיבול וממשיכים לבשל עוד 20 דק'.
תבשיל ירקות אביביים

שלב 1 מתוך 5

שמים את השמן בסיר רחב וכשהוא חם מכניסים פנימה את הטימין, השאלוט והשום לטיגון קצר.

תבשיל ירקות אביביים

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את 2 סוגי הארטישוק, מלח, ופלפל וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.

תבשיל ירקות אביביים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הלימונים הכבושים. מיץ הלימון הטרי והכורכום.

תבשיל ירקות אביביים

שלב 4 מתוך 5

מערבבים וממשיכים לבשל עוד דקה. מוסיפים 2 כוסות מים מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ 20 דק'.

תבשיל ירקות אביביים

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את הפול והאפונה בודקים ומתקנים את התיבול וממשיכים לבשל עוד 20 דק'.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים