דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל כבד, פטריות וערמונים עם המון בצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל כבד, פטריות וערמונים עם המון בצל

תבשיל כבד, פטריות וערמונים עם המון בצל

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: יונית צוקרמן
כבדי עוף במחבת עם רוטב מדהים שהולך נפלא על מצע פירה או בורקס

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
כבד עוף
3 
בצל פרוסים דק דק
2  סלסילות
פטריות שמפיניון
100  גרם
ערמונים (שקית)
0.33  כוס
מים רותחים
0.5  כוס
רוטב טריאקי 290 מ"ל
2  כפות
רוטב צ'ילי מתוק
0.25  כוס
סילאן
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
אבקת שום
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 400 ג'
1  כף
מרק פטריות ר.טבעיים 400ג
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מנקים את הכבד ומכשירים אותו.
  • שלב 2

    5 דקות
    מטגנים את הבצלים עד הזהבה ומוסיפים את הפטריות. מטגנים עד שהפטריות מתכווצות ואז מוסיפים את הערמונים ומערבבים.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים את הכבדים - מסדרים מקום עם הכף בין הבצלים והפטריות ומניחים. שופכים מעל את המים הרותחים ומתבלים בכל התבלינים, סילאן, טריאקי ורוטב הצ'ילי.
  • שלב 4

    10 דקות
    בעזרת כף רחבה מערבבים מלמטה כלפי מעלה. מערבבים ממש בעדינות את המחבת על ידי תנועת ניעור. מבשלים כמה דקות.
תבשיל כבד, פטריות וערמונים עם המון בצל

שלב 1 מתוך 4

מנקים את הכבד ומכשירים אותו.

תבשיל כבד, פטריות וערמונים עם המון בצל

שלב 2 מתוך 4

מטגנים את הבצלים עד הזהבה ומוסיפים את הפטריות. מטגנים עד שהפטריות מתכווצות ואז מוסיפים את הערמונים ומערבבים.

תבשיל כבד, פטריות וערמונים עם המון בצל

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הכבדים - מסדרים מקום עם הכף בין הבצלים והפטריות ומניחים. שופכים מעל את המים הרותחים ומתבלים בכל התבלינים, סילאן, טריאקי ורוטב הצ'ילי.

תבשיל כבד, פטריות וערמונים עם המון בצל

שלב 4 מתוך 4

בעזרת כף רחבה מערבבים מלמטה כלפי מעלה. מערבבים ממש בעדינות את המחבת על ידי תנועת ניעור. מבשלים כמה דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יהודה סבוני

כן

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • פטריות
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מנות צלויות
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • אוכל מזרח תיכוני
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים