המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל, להוסיף את הבשר ולטגן ביחד.
להוסיף 3 ליטר מים, לבשל כ-75 דקות .
להוסיף כוס יין לבן, לבשל כחמש דקות. להוסיף טקמלי, בצל ירוק, פלפל חריף, שום כתוש.
אחרי 3-4 דקות מוסיפים את כל הירוקים הקצוצים.
לבשל עוד שתי דקות ולהגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0