דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל כרוב ופתיתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל כרוב ופתיתים

תבשיל כרוב ופתיתים

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
שדרגו את סיר הפתיתים שלכם לתבשיל של ממש

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרוב בינוני
1  כוס
פתיתים אפויים קוסקוס
1  כפית
שום
3  כפות
שמן זית
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
קימל
0  לפי הטעם
כמון טחון
0  לפי הטעם
פלפל אנגלי
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הכרוב לרצועות. מחממים שמן זית בסיר רחב, ומקפיצים את הכרוב בתוכו 2-3 דק', עד שהכל מכוסה שמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנמיכים אש, מכסים היטב במכסה, ונותנים לסיר להתבשל לבד 10 דקות, עד שהכרוב מאבד נפח ומתחיל להיחרך קצת (זה טעים, אבל להיזהר שלא ישרף ממש).
  • שלב 3

    0 דקות
    להגביר חזרה את האש, להוסיף שום ופתיתים, ולערבב יחד כשתי דקות, עד שהכל טוגן קצת. להוסיף תבלינים ומים לפי ההוראות על חבילת הפתיתים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לבשל רבע שעה על אש קטנה, עד שכל המים נספגים.
תבשיל כרוב ופתיתים

שלב 1 מתוך 4

חותכים את הכרוב לרצועות. מחממים שמן זית בסיר רחב, ומקפיצים את הכרוב בתוכו 2-3 דק', עד שהכל מכוסה שמן.

תבשיל כרוב ופתיתים

שלב 2 מתוך 4

מנמיכים אש, מכסים היטב במכסה, ונותנים לסיר להתבשל לבד 10 דקות, עד שהכרוב מאבד נפח ומתחיל להיחרך קצת (זה טעים, אבל להיזהר שלא ישרף ממש).

תבשיל כרוב ופתיתים

שלב 3 מתוך 4

להגביר חזרה את האש, להוסיף שום ופתיתים, ולערבב יחד כשתי דקות, עד שהכל טוגן קצת. להוסיף תבלינים ומים לפי ההוראות על חבילת הפתיתים.

תבשיל כרוב ופתיתים

שלב 4 מתוך 4

לבשל רבע שעה על אש קטנה, עד שכל המים נספגים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים