דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל לוביה ופטריות בסגנון הודי של בני סיידא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל לוביה ופטריות בסגנון הודי של בני סיידא

תבשיל לוביה ופטריות בסגנון הודי של בני סיידא

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תבשיל מתובל עם כמון, כורכום, צ'ילי וכוסברה. מעולה כתוספת או עיקרית בארוחה טבעית

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
אפונה יבשה (שעועית שחורת העין)
400  גרם
פטריות שמפיניון פרוסות
6  כפות
שמן קנולה
1  כפית
כמון טחון
1  מקל
קינמון טחון
1 
בצל גדול קצוץ דק
6  שיני
שום קצוצות
4 
פלפלים, בצל, חצילים, עגבניות חתוכות לקוביות
1  כפית
כמון טחון
0.5  כפית
כורכום
0.33  כפית
צ'ילי גרוס
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח גס
0.5  כוס
פטרוזיליה קצוצה
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את הלוביה במים למשך לילה, מסננים ממי ההשריה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים לסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה שעה, מסירים מהאש ומסננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את זרעי הכמון ומקל קינמון ומטגנים 5 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 5 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את העגבניות, כמון, כורכום וצ'ילי ומטגנים דקה. מוסיפים את הלוביה, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים כוס מים ואבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה במשך כ-60 דקות, עד שהרוטב מסמיך.
  • שלב 6

    1 דקות
    טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם על אורז לבן ובעיטור כוסברה או פטרוזיליה קצוצה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל כבש אלגיראי עם פלפלים חריפים, שום ובצל

    תבשיל כבש אלגיראי עם פלפלים חריפים, שום ובצל

    340 דקות בינוני
  • תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות

    תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות

    75 דקות בינוני
  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • תבשיל צלי עגל

    תבשיל צלי עגל

    540 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים