המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה על קליפתם עד שמתרככים, קולפים וחותכים גס.
חוצים את הבצל ופורסים דק. בסיר רחב מחממים שמן, מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים נקניקיות ותפוחי אדמה ומטגנים כשלוש דקות נוספות.
מוסיפים את האפונה, הכמון, מלח ופלפל, ומערבבים. מחממים היטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0