המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את תפוחי האדמה על קליפתם עד שמתרככים, קולפים וחותכים גס.
חוצים את הבצל ופורסים דק. בסיר רחב מחממים שמן, מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים נקניקיות ותפוחי אדמה ומטגנים כשלוש דקות נוספות.
מוסיפים את האפונה, הכמון, מלח ופלפל, ומערבבים. מחממים היטב ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0