דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל נקניקיות עם פתיתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל נקניקיות עם פתיתים

תבשיל נקניקיות עם פתיתים

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
תבשיל חביב שילדים אוהבים לארוחת צהרים, או ערב, פתיתים, נקניקיות ותירס מתקתק

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פתיתים אפויים אורז אסם
1  חבילה
נקניקיה
1 
בצל גדול וקצוץ
2  כוסות
מים
3  כפות
שמן קנולה
4  שיני
שום כתושות
2 
עגבנייה חלוטות וקצוצות
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצים דק
2  כוסות
תירס
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים אמיתי, אוסם
1  כפית
סוכר לבן
1  קורט
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הנקניקיות לפרוסות בעובי חצי ס"מ. את פרוסות הנקניקיות צולים קלות במחבת עם כף שמן. מוציאים את הנקניקיות ומניחים בקערית.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה. מוסיפים את השום הכתוש וצולים ביחד עוד כדקה אחת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הפתיתים ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות החלוטות והקצוצות ומערבבים. מוסיפים את המים ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את גרגרי התירס, עלי הפטרוזיליה ורסק העגבניות ומערבבים היטב.מתבלים עם אבקת מרק עוף אמיתי של אסם, הסוכר, מלח ופלפל שחור.
  • שלב 5

    0 דקות
    מביאים את התבשיל לרתיחה ומקטינים את הלהבה לנמוכה. ממשיכים לבשל את התבשיל על להבה נמוכה וכשהסיר מכוסה במכסה, עד שהמים מתאדים והפתיתים מתרככים. מערבבים את התבשיל ומשפרים טעם בעזרת מלח ופלפל שחור.
תבשיל נקניקיות עם פתיתים

שלב 1 מתוך 5

חותכים את הנקניקיות לפרוסות בעובי חצי ס"מ. את פרוסות הנקניקיות צולים קלות במחבת עם כף שמן. מוציאים את הנקניקיות ומניחים בקערית.

תבשיל נקניקיות עם פתיתים

שלב 2 מתוך 5

בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה. מוסיפים את השום הכתוש וצולים ביחד עוד כדקה אחת.

תבשיל נקניקיות עם פתיתים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים לסיר את הפתיתים ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות החלוטות והקצוצות ומערבבים. מוסיפים את המים ומערבבים היטב.

תבשיל נקניקיות עם פתיתים

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים לסיר את גרגרי התירס, עלי הפטרוזיליה ורסק העגבניות ומערבבים היטב.מתבלים עם אבקת מרק עוף אמיתי של אסם, הסוכר, מלח ופלפל שחור.

תבשיל נקניקיות עם פתיתים

שלב 5 מתוך 5

מביאים את התבשיל לרתיחה ומקטינים את הלהבה לנמוכה. ממשיכים לבשל את התבשיל על להבה נמוכה וכשהסיר מכוסה במכסה, עד שהמים מתאדים והפתיתים מתרככים. מערבבים את התבשיל ומשפרים טעם בעזרת מלח ופלפל שחור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים