דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל עוף בקדרת חרס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל עוף בקדרת חרס

תבשיל עוף בקדרת חרס

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אביבית כהן
עוף שנכנס לתנור עם אורז ומלא תבלינים והופך לארוחה שמחה וטעימה במיוחד.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
כנפי הודו
2 
עוף
1  כוס
אורז ארוך
2 
בטטה חתוכות לעיגולים
1 
בצל חתוך לעיגולים
1 
בצל קצוץ
1  חבילה
פטריות שמפיניון
2 
גזרים מגוררים
2  כפיות
שום כתוש
2  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה מתוקה
1  קורט
כמון טחון
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
2  כפות
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לתבל את העוף והירקות עם התבלינים, שמן זית ושום כתוש.
  • שלב 2

    0 דקות
    להשהות כחצי שעה לספיגת טעמים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים מטגנים את הבצל הקצוץ, מוסיפים את הפטריות החתוכות, מטגנים כמה דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגררים את שני הגזרים ומוסיפים לתערובת שבמחבת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים עד שהגזרים מתרככים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים כוס אורז שטוף וכף אבקת עוף, מערבבים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים, אחרי 10 דקות סוגרים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מניחים בתחתית הקדרה את עיגולי הבטטה.
  • שלב 9

    0 דקות
    עליהם את תערובת האורז שהכנו.
  • שלב 10

    0 דקות
    על האורז את הבצל הפרוס.
  • שלב 11

    0 דקות
    להניח על הכל את העוף שהשרנו והרוטב מהמשרה.
  • שלב 12

    0 דקות
    למלא במים שיכסה את האורז.
  • שלב 13

    0 דקות
    לכסות במכסה.
  • שלב 14

    0 דקות
    להכניס לשעתיים בתנור, חום בינוני.
  • שלב 15

    0 דקות
    אחרי שעתיים, להוריד את המכסה בשביל שהעוף יקבל צבע יפה, בסביבות החצי שעה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל כבש אלגיראי עם פלפלים חריפים, שום ובצל

    תבשיל כבש אלגיראי עם פלפלים חריפים, שום ובצל

    340 דקות בינוני
  • תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות

    תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות

    75 דקות בינוני
  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • תבשיל צלי עגל

    תבשיל צלי עגל

    540 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים