המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים את רוטב הסויה על קוביות הטופו.
מטגנים את הבטטה במחבת כ-5 דקות.
מוסיפים למחבת את הפתיתים ומערבבים כ- 2 דקות.
מוסיפים למחבת 1.5 כוסות מים ומכסים.
מטגנים את הבצל במחבת נפרדת.
מסננים את קוביות הטופו מרוטב הסויה ומוסיפים לבצל המטוגן.
מטגנים ביחד עד שהבצל והטופו מזהיבים.
מוסיפים את הבצל והטופו למחבת הפתיתים ומערבבים.
מוסיפים למחבת את עלי הבזיליקום הקצוצים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
מורידים מהאש לאחר שכל המים נספגו והפתיתים התרככו 10-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0