דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר

תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רות פוזדירקה
מפרום מיוחד, מקורי ואפילו לא קשה במיוחד להכנה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  שקיות
תחתיות ארטישוק מוקפאים, שטופים ומסוננים
500  גרם
בשר בקר טחון
1 
בצל מגורר
3  שיני
שום כתושות
0.5  כוס
פטרוזיליה קצוצה
1 
ביצה
2  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0.25  כפית
פלפל שחור
0.33  כפית
כמון טחון
0.33  כפית
כורכום
0.33  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
4  כפות
שמן קנולה
2 
ביצה טרופות
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
2  כוסות
מים רותחים
1  כף
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0.25  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.33  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב בקערה את הבשר הטחון עם מרכיבי התיבול לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בעזרת כף או הידיים יש לקחת מהתערובת ולמלא את לבבות הארטישוק.
  • שלב 3

    0 דקות
    לחמם מחבת עם שמן, לטבול את הלבבות הממולאים בביצים הטרופות, אחר כך בפירורי לחם.
  • שלב 4

    0 דקות
    להניח בשמן החם ולטגן יפה מכל הצדדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    בסיום טיגון כל הלבבות יש להניחם זה לצד זה בסיר רחב.
  • שלב 6

    0 דקות
    לערבב בקערה את מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל המרכיבים בסיר.
  • שלב 7

    60 דקות
    לבשל כ-60 דקות עד לריכוך והסמכה יפה של הרוטב.
תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר

שלב 1 מתוך 7

מערבבים היטב בקערה את הבשר הטחון עם מרכיבי התיבול לתערובת אחידה.

תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר

שלב 2 מתוך 7

בעזרת כף או הידיים יש לקחת מהתערובת ולמלא את לבבות הארטישוק.

תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר

שלב 3 מתוך 7

לחמם מחבת עם שמן, לטבול את הלבבות הממולאים בביצים הטרופות, אחר כך בפירורי לחם.

תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר

שלב 4 מתוך 7

להניח בשמן החם ולטגן יפה מכל הצדדים.

תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר

שלב 5 מתוך 7

בסיום טיגון כל הלבבות יש להניחם זה לצד זה בסיר רחב.

תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר

שלב 6 מתוך 7

לערבב בקערה את מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל המרכיבים בסיר.

תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר

שלב 7 מתוך 7

לבשל כ-60 דקות עד לריכוך והסמכה יפה של הרוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    15 דקות בינוני
  • תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    60 דקות בינוני
  • תחתיות ארטישוק פריכות ממולאות בחזה עוף ופטריות

    תחתיות ארטישוק פריכות ממולאות בחזה עוף ופטריות

    60 דקות בינוני
  • בצק לתחתיות פאי כשרות לפסח

    בצק לתחתיות פאי כשרות לפסח

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים