-
שלב 1
0 דקות
מעבירים את תחתיות ארטישוק לסיר עם מים רותחים, חומץ ומלח, ומבשלים במשך כ-7 דקות.
-
שלב 2
0 דקות
מורידים את הסיר מהכיריים, מסננים את המים, ומצננים.
-
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את קוביות חזה העוף. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה, כורכום וכמון, מערבבים ומטגנים, עד שהבשר משנה גוון. מוציאים ומניחים בקערה.
-
שלב 4
0 דקות
מנקים את המחבת בנייר סופג, מוסיפים מעט שמן, ומחממים. מוסיפים את הבצל הקצוץ, ואת השום ומקפיצים במשך כשלוש דקות, תוך כדי ערבוב.
-
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הפטריות והצנוברים ומקפיצים במשך כשלוש דקות, תוך כדי ערבוב. מתבלים במלח ופלפל שחור. מעברים לקערה עם הבשר ומערבבים.
-
שלב 6
0 דקות
ממלאים את הארטישוק במלית ומניחים בתבנית.
-
שלב 7
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך כ-10 דקות. מגישים חם. בתאבון...
כתוב ביקורת