דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תחתיות ארטישוק פריכות ממולאות בחזה עוף ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תחתיות ארטישוק פריכות ממולאות בחזה עוף ופטריות

תחתיות ארטישוק פריכות ממולאות בחזה עוף ופטריות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
שילוב טעמים נפלא של עוף, פטריות, צנוברים וארטישוק. מתכון פשוט באפייה קצרה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
לבבות ארטישוק (400 גרם)
3  כפות
חומץ הדרים
1  קורט
מלח
1  כוס
מים
3  כפות
שמן קנולה
2  שיני
שום קצוצות
1 
בצל קצוץ
200  גרם
חזה עוף חתוך לקוביות
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קצוצות
50  גרם
צנוברים
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.25  כפית
כורכום
1  קורט
כמון טחון
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים את תחתיות ארטישוק לסיר עם מים רותחים, חומץ ומלח, ומבשלים במשך כ-7 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מורידים את הסיר מהכיריים, מסננים את המים, ומצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת ומוסיפים את קוביות חזה העוף. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה, כורכום וכמון, מערבבים ומטגנים, עד שהבשר משנה גוון. מוציאים ומניחים בקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנקים את המחבת בנייר סופג, מוסיפים מעט שמן, ומחממים. מוסיפים את הבצל הקצוץ, ואת השום ומקפיצים במשך כשלוש דקות, תוך כדי ערבוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות והצנוברים ומקפיצים במשך כשלוש דקות, תוך כדי ערבוב. מתבלים במלח ופלפל שחור. מעברים לקערה עם הבשר ומערבבים.
  • שלב 6

    0 דקות
    ממלאים את הארטישוק במלית ומניחים בתבנית.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך כ-10 דקות. מגישים חם. בתאבון...

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    בצק מתוק לעוגות ותחתיות של עוגה

    15 דקות בינוני
  • תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר

    תחתיות ארטישוק ממולאים בבשר

    90 דקות בינוני
  • תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    60 דקות בינוני
  • בצק לתחתיות פאי כשרות לפסח

    בצק לתחתיות פאי כשרות לפסח

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים