דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין פרווה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין פרווה

חמין פרווה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: אמנון אביעד
מתכון נטול בשר, אבל מלא בירקות וכל טוב לחמין המסורתי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
ביצה מבושלות
2  כוסות
שעועית לימה
1  כף
סוכר חום
3  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
3 
בטטה
4 
תפוח אדמה
6  כפות
שמן קנולה
1  ראש
שום
1  כוס
חיטה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    להשרות את השעועית במים חמים כשעתיים (או להשרות לילה קודם הבישול).
  • שלב 2

    0 דקות
    לשפוך את המים לאחר מכן ולהרתיח את השעועית בסיר עמוק (4-5 ליטר). תוך כדי רתיחה, לנקות את הקצף הלבן שצף מעל המים.
  • שלב 3

    0 דקות
    להכין תערובת מהפפריקה והשמן ולערבב היטב. להוסיף את התערובת לסיר ולהרתיח שוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    לחתוך את הבטטות ל-3 חתיכות ואת תפוחי האדמה לחצאים.
  • שלב 5

    1 דקות
    להוסיף לתוך הסיר סוכר חום, אבקת מרק (ניתן להמיר לאבקת תיבול מרק בצל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שום, את הבטטות ותפוחי האדמה - ולהרתיח שוב. לאחר מכן להוסיף את הביצים.
  • שלב 6

    0 דקות
    לפזר מלמעלה כוס חיטה, לערבב קלות כדי שלא ישברו תפוחי האדמה ולמלא את הסיר במים עד לכיסוי כל המוצרים שבסיר.
  • שלב 7

    0 דקות
    לבשל על אש נמוכה מאוד למשך חמש שעות.
חמין פרווה

שלב 1 מתוך 7

להשרות את השעועית במים חמים כשעתיים (או להשרות לילה קודם הבישול).

חמין פרווה

שלב 2 מתוך 7

לשפוך את המים לאחר מכן ולהרתיח את השעועית בסיר עמוק (4-5 ליטר). תוך כדי רתיחה, לנקות את הקצף הלבן שצף מעל המים.

חמין פרווה

שלב 3 מתוך 7

להכין תערובת מהפפריקה והשמן ולערבב היטב. להוסיף את התערובת לסיר ולהרתיח שוב.

חמין פרווה

שלב 4 מתוך 7

לחתוך את הבטטות ל-3 חתיכות ואת תפוחי האדמה לחצאים.

חמין פרווה

שלב 5 מתוך 7

להוסיף לתוך הסיר סוכר חום, אבקת מרק (ניתן להמיר לאבקת תיבול מרק בצל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שום, את הבטטות ותפוחי האדמה - ולהרתיח שוב. לאחר מכן להוסיף את הביצים.

חמין פרווה

שלב 6 מתוך 7

לפזר מלמעלה כוס חיטה, לערבב קלות כדי שלא ישברו תפוחי האדמה ולמלא את הסיר במים עד לכיסוי כל המוצרים שבסיר.

חמין פרווה

שלב 7 מתוך 7

לבשל על אש נמוכה מאוד למשך חמש שעות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מתכונים לשבת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים