מרטיבים את המצות במעט מים , ומניחים על מגבת לחה לכ-15 דק'.
שלב 2
0 דקות
מלית: מטגנים את הבצל והשום בשמן, מוסיפים את הבשר, עד שישנה את צבעו. מוסיפים את הביצים, מתבלים ומערבבים היטב. ניתן להוסיף חציל קלוי או פיטרוזיליה, צנוברים וצימוקים וכל העולה על רוחכם.
שלב 3
0 דקות
מניחים רבע מהתערובת בקצה המצה, ומגלגלים לגלילה.
שלב 4
0 דקות
חותכים כל גלילה לשלושה, טובלים כל חלק בביצה טרופה, ומטגנים בשמן חם עד שהגלילה תזהיב מכל הצדדים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0