דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרובית מטוגנת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרובית מטוגנת

כרובית מטוגנת

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: tshila
המנה הקלאסית שתפתח לכם כל ארוחה, בשרית או צמחונית. אפשר להגיש עם טחינה או לגוון עם רוטב מעניין

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  ראש
כרובית
0.5  כפית
מלח (למים שמרתיחים)
1 
ביצה
0.25  כפית
מלח (לביצה)
0.25  כוס
שמן קנולה
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
אבקת שום
0.5  זר
כוסברה קצוצה דק
0  לפי הטעם
פלפל לבן או שחור מה שבא..
1  חבילה
פירורי לחם פירורית זהב (או כמות שתספיק לכמות הכרובית)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    15 דקות
    מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח ומוסיפים את הכרובית במשך כ-20-15 דקות. בודקים בעזרת מזלג שהיא התרככה אך לא מדי.( צריך שתישאר עדיין יציבה) מוציאים מהסיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים במסננת להגרת הנוזלים כחמש דקות.
  • שלב 3

    5 דקות
    בינתיים טורפים ביצה עם פפריקה מתוקה, אבקת שום (ניתן להמיר ל-3 שיני שום כתושות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), רבע כפית מלח, כוסברה ופלפל לבן.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפרידים את הכרובית לחלקים קטנים (כ-3 פרחים בכל חלק עם הגבעולים). טובלים אותם בביצה, ולאחר מכן בפרורי לחם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים שמן ומטגנים במחבת במשך כדקה וחצי עד שהביצה שעוטפת את הכרובית משחימה. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עוד דקה. מוציאים מהאש ומניחים על נייר סופג.
כרובית מטוגנת

שלב 1 מתוך 5

מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח ומוסיפים את הכרובית במשך כ-20-15 דקות. בודקים בעזרת מזלג שהיא התרככה אך לא מדי.( צריך שתישאר עדיין יציבה) מוציאים מהסיר.

כרובית מטוגנת

שלב 2 מתוך 5

מניחים במסננת להגרת הנוזלים כחמש דקות.

כרובית מטוגנת

שלב 3 מתוך 5

בינתיים טורפים ביצה עם פפריקה מתוקה, אבקת שום (ניתן להמיר ל-3 שיני שום כתושות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), רבע כפית מלח, כוסברה ופלפל לבן.

כרובית מטוגנת

שלב 4 מתוך 5

מפרידים את הכרובית לחלקים קטנים (כ-3 פרחים בכל חלק עם הגבעולים). טובלים אותם בביצה, ולאחר מכן בפרורי לחם.

כרובית מטוגנת

שלב 5 מתוך 5

מחממים שמן ומטגנים במחבת במשך כדקה וחצי עד שהביצה שעוטפת את הכרובית משחימה. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עוד דקה. מוציאים מהאש ומניחים על נייר סופג.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית צלויה בתנור

    כרובית צלויה בתנור

    60 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים