המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מכניסים את המקלונים לתנור לחצי שעה בערך עד השחמה.
חותכים את החסה לחתיכות גדולות, חותכים את הבצל לאורך ופורסים דק.
להכנת הרוטב: טוחנים בבלנדר מוט 2 כפות שמן זית, 2 כפות שמן ניטרלי, כפית גדושה חרדל, 2 כפות מיונז, 2 כפיות צלפים, 3 שיני שום ופרמזן.
מערבבים בקערה את החסה, הבצל בסגול והרוטב. מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים מעל את המקלונים ומגרדים מעל הכל פרמז׳ן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0