אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כרובית קריספית וטעימה אין כמו כרובית צלויה שמתפוצצת מפריכות וטעמים משובחים 7.07853 דירוג ממוצע: 3.5 (382) מערכת בישולים קל4 מצרכים 1:00 שעה הכנה 1 . שמים בקערה את השמן זית, ה-MIX בצלים והשום. 2 . מערבבים יחד לבלילה חלקה. 3 . מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר אפייה. 4 . מעסים את הכרובית במשרה שהכנו, עם מברשת או בעזרת הידיים. 5 . אופים בתנור, עד השחמה יפה, כ - 60 דקות בחום של 180 מעלות. רשימת המצרכים (4 מנות)1 כרובית 0.25 כוס שמן זית 1 כף אבקת תיבול מרק בצל כשר לפסח אסם 3 שיני שום ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את כרובית קריספית וטעימה ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את כרובית קריספית וטעימה ב1 מתוך 5 לבבותדרג את כרובית קריספית וטעימה ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את כרובית קריספית וטעימה ב2 מתוך 5 לבבותדרג את כרובית קריספית וטעימה ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את כרובית קריספית וטעימה ב3 מתוך 5 לבבותדרג את כרובית קריספית וטעימה ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את כרובית קריספית וטעימה ב4 מתוך 5 לבבותדרג את כרובית קריספית וטעימה ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את כרובית קריספית וטעימה ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3.5 (382) קטגוריות ירקות בתנור או בגריל תוספות ופחמימות מנות ראשונות אנטיפסטי מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות דפדפים של בטטה ותפו"א דפדפים של בטטה ותפו"א רויטל אמיר נבחרת הבשלנים 6.1 דירוג ממוצע: 3 (140) 6 מצרכיםקל 2:00 שעות תגובות והערות
תגובות והערות