דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת מוס פסיפלורה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת מוס פסיפלורה

עוגת מוס פסיפלורה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
קינוח קייצי קרמי נהדר עשיר בפרי הפסיפלורה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
פתיבר קלאסי מרוסקים
75  גרם
חמאה מומסת
50  גרם
אגוזים קצוצים גס
8 
פסיפלורה מרוקנות ומסוננות
3 
חלמון
0.75  כוס
סוכר לבן
1  שקית
ג'לטין
2  כפות
פינה קולדה
1  מיכל
שמנת מתוקה
0.5  כוס
סוכר לבן
0.25  כוס
מים
5 
פסיפלורה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את החמאה בסיר קטן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מפוררים את עוגיות הפתיבר. מעבירים לקערה. מוסיפים את האגוזים הגרוסים ומערבבים. יוצקים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרפדים תחתית תבנית בקלתית ומעבירים למקרר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד ליצירת קצף יציב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים את תוכן הפסיפלורה לקערה , זורים מעל את הג'לטין, מכניסים למיקרוגל ומחממים במשך 10 שניות עד להמסה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסירים מהאש ומצננים בטמפרטורת החדר.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקציפים את השמנת המתוקה עד להיווצרות קצפת יציבה. יוצקים את הפינה קולדה ומערבבים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מערבבים את 3 התערובות בעדינות ויוצקים על הקלתית.
  • שלב 9

    0 דקות
    מיישרים את פני המוס ומחזירים למקרר לשעתיים לפחות.
  • שלב 10

    0 דקות
    ממיסים בסיר קטן 1/2 כוס סוכר ו-1/4 כוס מים, מצננים ומוסיפים פנימה תוכן של חמש פסיפלורות. ויוצקים על המוס המקורר.
  • שלב 11

    0 דקות
    מחזירים למקרר ומצננים שוב עד להתמצקות הציפוי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים