דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
גפילטע פיש מסורתי, מעדן בערב חג או סתם כך ביום יום כשרוצים להזכר במסורת ובטעמים של בית

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
דג קרפיון נקי מעצמות
4 
בצל בינוניים קצוצים דק
4 
ביצה קשות
4 
ביצה רכות
0.75  כוס
קמח מצה
1  קורט
פלפל טחון
0.5  כפית
מלח
4  כפות
סוכר לבן
4  ליטר
מים
4 
בצל חתוכים לרצועות
6 
גזר שטופים וחתוכים לפרוסות
1  ראש
סלרי
5  כפות
סוכר לבן
2  כפיות
מלח
0.5  כפית
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    טוחנים את הדג עם הביצים הקשות. מוסיפים לתערובת את הביצים הרכות, קמח מצה, סוכר, מלח, פלפל ובצלים. מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד. יוצרים קציצות בגודל של כ- 8 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לסיר הציר את הבצלים, הגזר וראש הסלרי. מתבלים במלח, פלפל וסוכר. יוצקים את המים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את הירקות מהציר. מוסיפים לציר את קציצות הדג ופרוסות הגזר, ומניחים אותן בעדינות. ממשיכים לבשל כ-60 דקות על להבה נמוכה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר הבישול מניחים בצד להתקרר ומעבירים למקרר בכלי מכוסה למשך לילה שלם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים כל קציצה עם מעט מהג'לי, שנוצר מהציר ופרוסת גזר.
גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

שלב 1 מתוך 5

טוחנים את הדג עם הביצים הקשות. מוסיפים לתערובת את הביצים הרכות, קמח מצה, סוכר, מלח, פלפל ובצלים. מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד. יוצרים קציצות בגודל של כ- 8 ס"מ.

גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים לסיר הציר את הבצלים, הגזר וראש הסלרי. מתבלים במלח, פלפל וסוכר. יוצקים את המים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-30 דקות.

גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

שלב 3 מתוך 5

מסננים את הירקות מהציר. מוסיפים לציר את קציצות הדג ופרוסות הגזר, ומניחים אותן בעדינות. ממשיכים לבשל כ-60 דקות על להבה נמוכה.

גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

שלב 4 מתוך 5

לאחר הבישול מניחים בצד להתקרר ומעבירים למקרר בכלי מכוסה למשך לילה שלם.

גפילטע פיש- קציצות דג קרפיון

שלב 5 מתוך 5

מגישים כל קציצה עם מעט מהג'לי, שנוצר מהציר ופרוסת גזר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דגים
  • דל במלח
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    גפילטע פיש (קציצות דגים) כשר לפסח

    240 דקות בינוני
  • גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    גפילטע פיש (קציצות דגים) לראש השנה

    240 דקות מאתגר
  • גפילטע פיש סגול עם סלק

    גפילטע פיש סגול עם סלק

    180 דקות בינוני
  • גפילטע פיש עם סלק

    גפילטע פיש עם סלק

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים