דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
השף עודד צפתי מביסטרו בר "על הנהר", מציג לערב ראש השנה מנה חגיגית ונהדרת של קדירת בשר טלה ביין אדום משובח עם פירות יבשים וגרגירי רימון.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
צוואר טלה חתוך לקוביות בגודל של 1 ס"מ
3 
גזר חתוכים גס
1  כוס
פירות יבשים - משמשים, חמוציות, צימוקים, אגוזי מלך, שזיפים מגולענים צימוקים דבלים ותמרים
4 
תפוח אדמה חתוכים לרבעים
1  בקבוק
יין אדום
1 
תפוז חתוך לרבעים (לא מקולף)
1  זר
תימין
2  כפות
סוכר לבן
10  שיני
שום
3  כפות
שמן זית
0.5 
רימון גרגירים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    סוגרים את הבשר במעט שמן זית. ממליחים ומפלפלים את הבשר, מוסיפים את הגזרים החתוכים גס, הפירות היבשים ותפוחי האדמה.
  • שלב 2

    30 דקות
    מכסים את הכול ביין (בערך בקבוק), מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות. מוסיפים צרור של קורנית ושיני שום, מוסיפים את התפוז חתוך עם הקליפה ו-2 כפות סוכר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מצמצמים את הנוזל עד שהבשר רך דיו, וממש לפני תום הבישול מוסיפים את הפירות היבשים ומוציאים את קליפות התפוז.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים לצלחת הגשה על מצע של אורז לבן ומפזרים שקדים ואת גרגירי הרימון.
קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

שלב 1 מתוך 4

סוגרים את הבשר במעט שמן זית. ממליחים ומפלפלים את הבשר, מוסיפים את הגזרים החתוכים גס, הפירות היבשים ותפוחי האדמה.

קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

שלב 2 מתוך 4

מכסים את הכול ביין (בערך בקבוק), מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות. מוסיפים צרור של קורנית ושיני שום, מוסיפים את התפוז חתוך עם הקליפה ו-2 כפות סוכר.

קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

שלב 3 מתוך 4

מצמצמים את הנוזל עד שהבשר רך דיו, וממש לפני תום הבישול מוסיפים את הפירות היבשים ומוציאים את קליפות התפוז.

קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

שלב 4 מתוך 4

מעבירים לצלחת הגשה על מצע של אורז לבן ומפזרים שקדים ואת גרגירי הרימון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר עם גריסי פנינה

    קדירת בשר עם גריסי פנינה

    375 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים