דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוס שוקולד פרווה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוס שוקולד פרווה

מוס שוקולד פרווה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בורה יעל
משני מוצרים בלבד! מוס שוקולד אוורירי ומפתה לסיומן של ארוחות בשריות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
9 
ביצה מופרדות
250  גרם
שוקולד חלב (פרווה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים עד לקצף עמיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרתיחים על אש קטנה סיר עם מים וסיר בתוכו. מנמיכים להבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד עד שנהיה לקרם אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את החלמונים לשוקולד ומערבבים מיד עד שהחלמונים נבלעים לחלוטין.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת השוקולד והחלמונים 3 כפות מהקצף של החלבונים ומערבבים עד שמתאחדים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים את תערובת השוקולד לקצף החלבונים ומערבבים בתנועות קיפול עד שהתערובת מתאחדת.
  • שלב 7

    0 דקות
    לכסות ולהכניס למקרר כ - 3-4 שעות לפני ההגשה.
מוס שוקולד פרווה

שלב 1 מתוך 7

מקציפים את החלבונים עד לקצף עמיד.

מוס שוקולד פרווה

שלב 2 מתוך 7

מרתיחים על אש קטנה סיר עם מים וסיר בתוכו. מנמיכים להבה.

מוס שוקולד פרווה

שלב 3 מתוך 7

ממיסים את השוקולד עד שנהיה לקרם אחיד.

מוס שוקולד פרווה

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את החלמונים לשוקולד ומערבבים מיד עד שהחלמונים נבלעים לחלוטין.

מוס שוקולד פרווה

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים לתערובת השוקולד והחלמונים 3 כפות מהקצף של החלבונים ומערבבים עד שמתאחדים.

מוס שוקולד פרווה

שלב 6 מתוך 7

מעבירים את תערובת השוקולד לקצף החלבונים ומערבבים בתנועות קיפול עד שהתערובת מתאחדת.

מוס שוקולד פרווה

שלב 7 מתוך 7

לכסות ולהכניס למקרר כ - 3-4 שעות לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק בשר עם חומוס

    מרק בשר עם חומוס

    120 דקות קל
  • עוגת מוס שוקולד ומוס פירות יער

    עוגת מוס שוקולד ומוס פירות יער

    240 דקות מאתגר
  • עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    עוגת מוס מסקרפונה ושוקולד לבן ברוטב פטל

    30 דקות מאתגר
  • קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    קינוח שכבות מוס וריבת חלב על נוגטין שקדים

    40 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים