דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה וחלבה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה וחלבה

עוגת גבינה וחלבה

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
שדרוג מיוחד לעוגת הגבינה המסורתית במיוחד לאוהבי החלבה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
225  גרם
גבינת שמנת 30%
500  גרם
גבינה לבנה רכה 5% אפשר גם 9%
1  כוס
סוכר לבן
4 
ביצה
100  גרם
חלווה מפוררת
2  גביעים
שמנת חמוצה
100  גרם
שוקולד לבן
100  גרם
חלווה מפוררת
250  גרם
שמנת מתוקה
200  גרם
פתי בר בטעם שוקולד מריר שבור דק דק
100  גרם
חמאה
50  גרם
חלווה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים לסיר קטן חצי מכמות השמנת המתוקה (125 מ"ל), מחממים עד לפני רתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את החלבה המפוררת והשוקולד הלבן ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכניסים למקרר למשך 4 שעות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לשכבת הפירורים ממיסים את החמאה. מערבבים לתוכה את שברי הפתי בר והחלבה לתערובת אחידה.
  • שלב 5

    10 דקות
    מהדקים לתחתית התבנית (תבנית 26 מתפרקת) ומכניסים למקפיא ל 10 דקות
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים תנור ל 150 מעלות ומניחים בתחתית התנור תבנית / סיר עם 3 כוסות מים רותחים ליצירת לחות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים את הגבינות, הסוכר, השמנת החמוצה עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 8

    0 דקות
    טורפים קלות את הביצים ומוסיפים לאט למסת הגבינות עד שכל הביצים נטמעות במסה. מוסיפים את החלבה המפוררת בתנועות קיפול.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוציאים את התבנית עם בסיס העוגה מהמקפיא ומוזגים מעליו את תערובת הגבינות.
  • שלב 10

    75 דקות
    מכניסים לתנור למשך 75 דקות (עד שהעוגה יציבה).
  • שלב 11

    0 דקות
    עם גמר האפייה מצננים את העוגה עד הגעה לטמפרטורת החדר ועוד כשעה במקרר.
  • שלב 12

    0 דקות
    כשהעוגה מוכנה וקרה מוציאים מהמקרר את תערובת הציפוי שקיררנו בשלב א. מוסיפים לתערובת את חצי מיכל השמנת המתוקה שנותר ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב.
  • שלב 13

    0 דקות
    מכניסים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים על העוגה. מעטרים בשערות חלבה.מכניסים את העוגה למקרר למשך 6 שעות לפחות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים