דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוקו סבזי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוקו סבזי

קוקו סבזי

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אופק
קוקו סבזי היא חביתת ירק פרסית, ואוי כמה שזה טעים

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.33  חבילה
פטרוזיליה
0.25  חבילה
שמיר
0.25  חבילה
כוסברה
4 
בצל ירוק
0.25  זר
נענע
1 
בצל בינוני
3 
ביצה
1  כף
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.25  כפית
כורכום
1  קורט
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
5  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את כל עשבי התיבול והבצל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את הביצים עם מזלג ליצירת קצף מעט תפוח ומוסיפים לתערובת את עשבי התיבול. מוסיפים את יתר החומרים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה שתכיל את כל התערובת וכשהשמן חם יוצקים אליו את הבלילה ומכסים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מתמצקת והתחתית הזהיבה. מעבירים בעדינות לצלחת רחבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים עוד 2 כפות שמן על התבנית ומחממים.
  • שלב 6

    0 דקות
    כשהשמן חם מעבירים בעדינות את החביתה (על הצד שטרם התבשל) ומטגנים ללא כיסוי עד להזהבה.
קוקו סבזי

שלב 1 מתוך 6

קוצצים את כל עשבי התיבול והבצל.

קוקו סבזי

שלב 2 מתוך 6

מערבבים את הביצים עם מזלג ליצירת קצף מעט תפוח ומוסיפים לתערובת את עשבי התיבול. מוסיפים את יתר החומרים.

קוקו סבזי

שלב 3 מתוך 6

מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה שתכיל את כל התערובת וכשהשמן חם יוצקים אליו את הבלילה ומכסים.

קוקו סבזי

שלב 4 מתוך 6

מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מתמצקת והתחתית הזהיבה. מעבירים בעדינות לצלחת רחבה.

קוקו סבזי

שלב 5 מתוך 6

יוצקים עוד 2 כפות שמן על התבנית ומחממים.

קוקו סבזי

שלב 6 מתוך 6

כשהשמן חם מעבירים בעדינות את החביתה (על הצד שטרם התבשל) ומטגנים ללא כיסוי עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדות תמרים וקוקוס

    רולדות תמרים וקוקוס

    40 דקות בינוני
  • קציצות עדשים טבעול בקארי, דלורית וקוקוס

    קציצות עדשים טבעול בקארי, דלורית וקוקוס

    30 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד וקוקוס לפסח

    עוגת שוקולד וקוקוס לפסח

    60 דקות בינוני
  • ברפי קוקוס

    ברפי קוקוס

    180 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים