דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם בירה מלא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם בירה מלא

לחם בירה מלא

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הוא טעים, הוא שחום והוא מלא בריאות. טעים מאוד גם כשהוא כבר לא טריבתור טוסט דקיק עם ריבה או גבינה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כוס
קמח חיטה מלא
1  כוס
אגוזי מלך קצוצים
0.5  כוס
זרעי פישתן או שומשום אם אין
2  כוסות
בירה
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב את כל החומרים עד שמתקבל בצק רטוב מאוד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרפדים תבנית מאורכת ("אינגליש קייק") באורך כ-30 ס"מ בנייר אפייה ויוצקים פנימה את התערובת.
  • שלב 3

    0 דקות
    אם רוצים לחם עם קרום רך, יוצקים מעל כיכר הלחם מעט שמן זית ומורחים. אם רוצים לחם עם קרום קשה ופריך, מחליפים את השמן במים (וחוזרים על ההברשה במים באמצע האפייה).
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות, עד שהלחם משחים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים מהתנור וממתינים לפחות רבע שעה לפני שפורסים (אחרת הלחם יתפורר בעת הפריסה).
לחם בירה מלא

שלב 1 מתוך 5

מערבבים היטב את כל החומרים עד שמתקבל בצק רטוב מאוד.

לחם בירה מלא

שלב 2 מתוך 5

מרפדים תבנית מאורכת ("אינגליש קייק") באורך כ-30 ס"מ בנייר אפייה ויוצקים פנימה את התערובת.

לחם בירה מלא

שלב 3 מתוך 5

אם רוצים לחם עם קרום רך, יוצקים מעל כיכר הלחם מעט שמן זית ומורחים. אם רוצים לחם עם קרום קשה ופריך, מחליפים את השמן במים (וחוזרים על ההברשה במים באמצע האפייה).

לחם בירה מלא

שלב 4 מתוך 5

אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות, עד שהלחם משחים.

לחם בירה מלא

שלב 5 מתוך 5

מוציאים מהתנור וממתינים לפחות רבע שעה לפני שפורסים (אחרת הלחם יתפורר בעת הפריסה).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים