דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פילה סלמון בשמנת מתוקה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פילה סלמון בשמנת מתוקה

פילה סלמון בשמנת מתוקה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
נתח פילה רך ועסיסי שמתבשל ברוטב שמנת עגבניות ונשלח לאפיה קצרה בתנור
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5  כפות
שמן זית
1 
בצל קצוץ דק
4 
עגבנייה קלופות, מנוקות מזרעים וקצוצות דק
0.5  כוס
שמנת מתוקה
4  נתחי
דג אלתית במשקל 125 גרם כל אחד
1  כפית
מלח
0.5  זר
בזיליקום קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שתי כפות שמן זית במחבת ומטגנים בהן את הבצל עד שהוא שקוף (לא להזהיב).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את העגבניות ומבשלים, תוך בחישה 10 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנמיכים להבה, מוסיפים את השמנת ומבשלים אגב ערבוב שתי דקות. מסירים מהאש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מברישים את נתחי הסלמון מכל הצדדים בשמן הנותר. מחממים מחבת טפלון ללא שמן על אש בינונית במשך דקה. מטגנים את נתחי הסלמון המשומנים עם צד העור כלפי מטה שתי דקות. ממליחים והופכים. מטגנים עוד שתי דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים לכלי פיירקס ואופים 5 דקות עד שצבע הסלמון הופך לחלבי (בודקים בסכין חדה שזה הצבע גם בתוך הנתחים).
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים כמה כפות מהרוטב החם לצלחת מרק שטוחה (לא קערית עמוקה). מניחים מעל נתח סלמון (עור כלפי מטה) ומפזרים מעל בזיליקום בשפע. מגישים מיד.
פילה סלמון בשמנת מתוקה

שלב 1 מתוך 6

מחממים שתי כפות שמן זית במחבת ומטגנים בהן את הבצל עד שהוא שקוף (לא להזהיב).

פילה סלמון בשמנת מתוקה

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את העגבניות ומבשלים, תוך בחישה 10 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים.

פילה סלמון בשמנת מתוקה

שלב 3 מתוך 6

מנמיכים להבה, מוסיפים את השמנת ומבשלים אגב ערבוב שתי דקות. מסירים מהאש.

פילה סלמון בשמנת מתוקה

שלב 4 מתוך 6

מברישים את נתחי הסלמון מכל הצדדים בשמן הנותר. מחממים מחבת טפלון ללא שמן על אש בינונית במשך דקה. מטגנים את נתחי הסלמון המשומנים עם צד העור כלפי מטה שתי דקות. ממליחים והופכים. מטגנים עוד שתי דקות.

פילה סלמון בשמנת מתוקה

שלב 5 מתוך 6

מעבירים לכלי פיירקס ואופים 5 דקות עד שצבע הסלמון הופך לחלבי (בודקים בסכין חדה שזה הצבע גם בתוך הנתחים).

פילה סלמון בשמנת מתוקה

שלב 6 מתוך 6

יוצקים כמה כפות מהרוטב החם לצלחת מרק שטוחה (לא קערית עמוקה). מניחים מעל נתח סלמון (עור כלפי מטה) ומפזרים מעל בזיליקום בשפע. מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ללא סויה
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    20 דקות קל
  • פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    פילה דניס על פירה קישואים ופתיתים

    30 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    פילה בורי נימוח ברוטב פרפקטו עגבניות קלאסי

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים