דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קובה מעולה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קובה מעולה

מרק קובה מעולה

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נעה רוזמן
מרק קובה קלאסי, עם טיפ למי שרוצה גרסה צמחונית

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול
1  חבילה
רסק עגבניות
1  נתח
דלעת חתוכה לקוביות
1 
לימון סחוט
0  לפי הטעם
פלפל שחור
300  גרם
בשר בקר
1 
בצל בינוני
1  חבילה
פטרוזיליה קצוצה דק
1  חבילה
כוסברה קצוצוה דק
1  כפית
בהרט
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1  קילוגרם
סולת
2  כוסות
מים
0.5  כוס
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    למרק: מטגנים את הבצל בסיר גדול.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים רסק עגבניות, מים (שני שליש סיר בערך), דלעת, מיץ לימון, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    1 דקות
    למילוי: בשר טחון עם בצל קצוץ, פטרוזיליה וכוסברה קצוצות (עלים בלבד), בהרט, מלח ופלפל. (אפשר במקום הבשר להכין עם פטריות שמפיניון טריות - יוצא מעולה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים את הבצק: בקערה גדולה מערבבים את הסולת עם 1-1.5 כוסות מים חמימים וחצי כוס שמן בערך (הבצק צריך לצאת נעים לעבודה אבל לא דביק מדי).
  • שלב 5

    0 דקות
    בידיים רטובות לוקחים כדור בצק קטן, משטחים, ממלאים במילוי וסוגרים היטב מכל הכיוונים כדי שהקובות לא יתפרקו. מבשלים כ- 60 דקות .
  • שלב 6

    1 דקות
    חשוב - לשים את הקובות במרק אך ורק כשהמרק רותח אחרת הן מתפרקות.
מרק קובה מעולה

שלב 1 מתוך 6

למרק: מטגנים את הבצל בסיר גדול.

מרק קובה מעולה

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים רסק עגבניות, מים (שני שליש סיר בערך), דלעת, מיץ לימון, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה.

מרק קובה מעולה

שלב 3 מתוך 6

למילוי: בשר טחון עם בצל קצוץ, פטרוזיליה וכוסברה קצוצות (עלים בלבד), בהרט, מלח ופלפל. (אפשר במקום הבשר להכין עם פטריות שמפיניון טריות - יוצא מעולה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)

מרק קובה מעולה

שלב 4 מתוך 6

מכינים את הבצק: בקערה גדולה מערבבים את הסולת עם 1-1.5 כוסות מים חמימים וחצי כוס שמן בערך (הבצק צריך לצאת נעים לעבודה אבל לא דביק מדי).

מרק קובה מעולה

שלב 5 מתוך 6

בידיים רטובות לוקחים כדור בצק קטן, משטחים, ממלאים במילוי וסוגרים היטב מכל הכיוונים כדי שהקובות לא יתפרקו. מבשלים כ- 60 דקות .

מרק קובה מעולה

שלב 6 מתוך 6

חשוב - לשים את הקובות במרק אך ורק כשהמרק רותח אחרת הן מתפרקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • מרקים
  • תוספות
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים