דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה ללא אפייה ברוטב פירות יער
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה ללא אפייה ברוטב פירות יער

עוגת גבינה ללא אפייה ברוטב פירות יער

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: כרמית גלעדי
עוגת גבינה על בסיס פירורי ביסקוויטים עם מלית גבינה, שמנת עשירה ושכבת פירות יער חמצמצה מעל

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
פתיבר קלאסי טחונים דק
0.5  כוס
שקדים קלופים וטחונים מולבנים וטחונים דק
100  גרם
חמאה מומסת
250  גרם
פירות יער קפואים
0.25  כוס
סוכר לבן
0.25  כוס
מים
1  גביע
גבינת שמנת
2  גביעים
גבינה לבנה 5%
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  כף
מיץ לימון סחוט טרי
1  כפית
תמצית וניל
2  מיכלים
שמנת מתוקה
0.75  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מכינים את הבסיס: מרפדים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ בנייר אפייה ומניחים שקף לעוגות בדופן הפנימית של התבנית (לא חובה, השקף מסייע למראה חלק ואחיד של דפנות העוגה ואפשר להשיג אותו בחנויות המתמחות).
  • שלב 2

    5 דקות
    מערבבים בקערה את פירורי הביסקוויטים, השקדים הטחונים (ניתן להמיר את השקדים הטחונים באגוזי לוז או פיסטוקים טחונים באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). והחמאה המומסת לתערובת לחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מהדקים את התערובת בשכבה אחידה בבסיס התבנית ומעבירים למקרר בזמן שמכינים את המלית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים את מלית הגבינה: טורפים היטב בקערה את הגבינות והאינסטנט פודינג. מוסיפים את מיץ הלימון ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינות, בכל פעם 1/3 מכמות הקצפת, עד לקבלת בלילה אחידה.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים את הבלילה על הבסיס ומיישרים את פניה בעזרת מרית מדורגת. מעבירים לקירור למשך לילה שלם.
  • שלב 7

    2 דקות
    מכינים את הציפוי: מביאים לרתיחה בסיר קטן את פירות היער, הסוכר והמים עד שהתערובת מבעבעת והסוכר נמס לחלוטין. מבשלים 2 דקות נוספות ומסירים מהאש. מצננים לחלוטין.
  • שלב 8

    0 דקות
    ניתן לטחון את התערובת (או מחצית ממנה) בבלנדר מוט או להשאיר אותה כפי שהיא. יוצקים את הציפוי על העוגה הקרה.
  • שלב 9

    60 דקות
    לפני ההגשה מומלץ להעביר את העוגה ל-60 דקות למקפיא. ההקפאה מסייעת לחילוץ קל שלה מהתבנית ומהשקף.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים