מנקים את העוף מנוצות, מניחים בקערה, ממליחים במלח גס ומניחים בצד ל-15 דקות.
שלב 3
0 דקות
מחממים סיר עם שמן עמוק, מטגנים את תפוחי האדמה עד לקבלת צבע חום-זהוב, מסננים ומניחים בצד.
שלב 4
0 דקות
בסיר עבה שמים שליש כוס שמן, ומטגנים את העוף עד לקבלת צבע זהוב מכל הצדדים.
שלב 5
0 דקות
כשהעוף מוכן מוסיפים את תפוחי האדמה, כוס מים רותחים (חשוב מאוד שהמים יהיו רותחים), מניחים את חצאי ראש השום בסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים בסיר סגור כ-60 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0