דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת קפה עשירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת קפה עשירה

עוגת קפה עשירה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תענוג של ממש לחובבי הקפה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה בטמפ החדר
1  כוס
סוכר לבן
2  כוסות
נס קפה ללא סוכר
3 
ביצה
1  שקית
סוכר וניל
0.25  כוס
חלב או שמנת
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
100  גרם
אגוזים קצוצים
0.75  כוס
שמן קנולה
1  כפית
ליקר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה שמים את החמאה החלב/שמנת והסוכר ובעזרת כף עץ מערבבים לעיסה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את החלמונים ומערבבים, ומהר כדי שהחלמונים לא יתקרשו את הקפה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את השמן, ואת הקמח.
  • שלב 4

    0 דקות
    את החלבונים מקציפים לקצף קשה עם שקית הסוכר וניל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקפלים את הקצף לתערובת, ומוסיפים את האגוזים ואת הליקר.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים בערך 40 דק' בתנור שחומם מראש ל180 מעלות - קיסם צריך לצאת לח עם פירורים.
עוגת קפה עשירה

שלב 1 מתוך 6

בקערה שמים את החמאה החלב/שמנת והסוכר ובעזרת כף עץ מערבבים לעיסה.

עוגת קפה עשירה

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את החלמונים ומערבבים, ומהר כדי שהחלמונים לא יתקרשו את הקפה.

עוגת קפה עשירה

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את השמן, ואת הקמח.

עוגת קפה עשירה

שלב 4 מתוך 6

את החלבונים מקציפים לקצף קשה עם שקית הסוכר וניל.

עוגת קפה עשירה

שלב 5 מתוך 6

מקפלים את הקצף לתערובת, ומוסיפים את האגוזים ואת הליקר.

עוגת קפה עשירה

שלב 6 מתוך 6

אופים בערך 40 דק' בתנור שחומם מראש ל180 מעלות - קיסם צריך לצאת לח עם פירורים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גרנולה בציפוי שוקולד

    עוגת גרנולה בציפוי שוקולד

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד עם קרם שוקולד עשיר

    עוגת שוקולד עם קרם שוקולד עשיר

    בינוני
  • עוגת שוקולד צ'יפס

    עוגת שוקולד צ'יפס

    55 דקות בינוני
  • עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

    עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

    140 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים